sinsirelllllaaaa Rouge aspirin complex canım kesinlikle eczanede bulursun Almanya’da her yerde var at suyun içine iç çok iyi geliyo hemen düzeliyor ne zaman yine halsizleşsen gene iç
Rouge sinsirelllllaaaa harikasın sen yaa🙏🙏 valla sana cok dua edicem 💕bizim bu durumdan kurtulmamız lazım sürekli uyuyoruz eşime gosterdim simdi kapanmıstır yarın gidip alsın cok sagol cok
sinsirelllllaaaa Rouge rica ederim çiçeğim ne demek bizde öyle hasta olunca yatak döşek oluyoruz tek çare aspirin complex oluyo koronada bile işe yaradı 😂
Yasak_elma Rouge Yerimya nedemek çiçeğim benim her tavsiye istediğinde biz yanındayız🐞🌷Sende iyiki varsın hergünün içind bol şanslar🙏💕
boniboncuk Rouge yaaaa kuzum canim ardlem nezle oldun büyük ihtimalla … cok gecmiş olsun gözlerine çayla pansuman yapabilirsin demlenmiş poset cay ılık ılık koy gözlerine agriyi acıyı alir … limonun içine sıcak su kat bol bol iç inş cabucak toparlarsinnn ♥️
Rouge boniboncuk bitanem canım boncuğum cok teşekkür ederim birde ne güzel dua da etmişsin ya cok kıymetli benim için cok sagol🥰💕💕❤️
tugce_byr Rouge bu ara bende de bu tarz var grip desem değil nezle desem değil hastalıklar da bir garip oldu artık sürekli nane limon ve ıhlamur tükettim toparlamaya başladım şükür C vitaminide iyi geliyor geçmiş olsun çiceğimmm
Rouge tugce_byr sanada gecmiş olsun canım benim cok teşekkür ederim elimde ada çayı mandalina geziyorum bugün daha iyiyim şükür hafifliyor🥰
Rouge sinsirelllllaaaa koronada ben öldüm zaten resmen o bahsettikleri ısıgı gordum dkdkd bilseydim o zaman alırdım hastanelik olmustum 🥲
Eskobar Rouge daha nelerden uzaklaştım bi bilsen bi toparlanalım eski eskoyu aratmıycam size merak etmeyin😂 Nasıl oldun iyimisin şimdi
Rouge Eskobar biliyorum tahmin ediyorum annelik komple zor ya 😂daha iyiyim tavsiyeler baya iyi geldi sinsirellanın yorumuna bak sende not al bence onun büyük katkısı oldu doktor randevum vardı gitmeye gerek duymadım mecbur gittim yani
Rouge sinsirelllllaaaa varya ne dualar ettim size coookkkk iyi geldi bence büyük katkısı oldu suan iyi olmamda .🙏geceleri ateşim cıkıyor o kadar o da geçer daha yeni kullandık ❤️
Eskobar Rouge onların sevgisi zorluğunun önüne geçiyor🥰 Hergün yeni bişeyler görmek efsane anlatsam ifade bile edemem ama bi post açmıştımya yetememe kaygısı gibi bişeydi gerçekten yetilmiyormuş onu anladım hep bi eksiklik oluyomuş