• +18
  • Bi bakar mısınız

Yasak_elma haahaha aynen sormam gereken bisey var mı dedi peride mi dedi evet dedim.biliyor o burayı hatta bahsettigim kişileri de tanıyor .profilleri karakterleri anlatıyorum sevdiklerimi ayrı anlatıyorum dkdk sen mi attın dedi yok dedim senin profilini yorumunu gosterdim direk yasak elma diye valla dkdkd güldü öğütler falan verdi öyle

Sinemsinem Askilotam ben ne kilolar gördüm hey heeey suan yine zirvedeyim hic zayif biri olmadim bende beyaz tenli sarisinim 173 boyum var evlenirken 85 89 civariydim 3 yil olcak evliyim 9 aylik bebegim var suan 96 kiloyum valla heeepiciğini giydim onemli olan senin kendine yakistirman esim gelmeden bir dus alirim once sonra saclar sonra koku hafif makyaj ne giyersen giy bebeksiiiin 🤩🥰🥰 Gobekde herkesde var alirken gobus kamufile eden modeller bak mesela jsrtiyerlerin ustu uzun olanlar var onlardan tercih et. Sen her sekilde guzelsin unutma eşinin ve evinin ışığı süsü biz hanimlariz ne yapsak olur sevgiler 💐😘🥰

Birmutlulukkutusu ay çok doğru söylüyorsun ya güzel yorumun için çok teşekkür ederim,💕kuzenim var 120 kilo falan bana o dedi ben bu halime bakmadan giyerim dedi ben onun yanında yavrusu gibiyim ama işte özgüven meselesi sanirim💖

Yasak_elma benimkiler bu tarzda hep gobek kismi kapali gogus acik olan var kapali olan var renkleri var ne istersen sekerim 🤗🙈💐

Sinemsinem Ahahaha bu ben 😅 Kız bence senin kocanda cok oldugu icin sende azalmis bu ozguven😅 Ben pijamayla komsuya gecerim nerden diye sorarlar yani gecen ablam bi elbise almis eve geldi giyiyor yok yakismadj bilmem felan bi giydim ay ne kadar guzel ya bende de boylemi duruyo dogru söyle diyor. Aslinda onda daha guzel durdu ama o guvenle giymedigi icin kendi kendine yakistiramiyor olay bu sekerim 😅

Rouge 🙈🙈Annenin ellerinden öpüyorum kuzum💐💕Benden öyle bahsedilince bi utandım kız ne yalan söyleyim ama mutluda olmadım değil😎😋

Rouge Biraz banada anlatsana beni annene nasıl anlattın merak ettim🙈🙈

Yasak_elma wsko ben bunun beyazını aldım huc güzel değil az daha para verip pahallı olan Bi jartiyer takım aldım hala taş gibi duruyor. Paranı çöpe atma derim. Ve ne kadar giyersen giy hep.sexi duruyor. Hatta ben tesetturluyum eşimle dışarı çıkarken elbisenin altına giyiyorum dışarıdan gelince kur yapıyorum bak dışım güzel ama içim ondan güzel diye😅😅