Sibeltkh sir ağda deneyin sıcak olduğundan daha acısız oluyor eşiniz bu konularda yardım ede bilir yabancı birine açmaktansa eşinizin çekmesi daha iyi olur benim eşim yapar tabi herkez bir değil

Kuaför pahalı ama iyi bir yerse beş on dk da mis gibi oluyor bazen sıcak sürüp yaktılar bende bıraktım pandemi den sonra

Sibeltkh ben söyliyim sesu soft roll on aldım ağda makinesi gibi 250₺ bi fiyatu vardı ağda ısıtıcılı aşşşırı pratik dün tüm vücudu 35 dk da hallettim diyebilirim. Özel bölge için de önce uzunsa makasla hafif kısaltmanız sonra ağda bezinizi ince ve kısa kesip o kısmı iyice gerdirmeniz gerekli böylece minimum acı hissedersiniz. Roll on içindeki ağdalar sürekli çok sıcak kaldığı için acısız hızlı halledersiniz

Sibeltkh ben hamam otu tozu kullandım kontes markası olan iyi geç çıkarıyor ve azaltıyor yani geçmişte 12 seans lazere gitmiştim etkisi var mı bilmiyorum ama hamileliğimden beri kullanıyorum kokusu biraz rahatsız edici ona da alisiyorsunuz banyoyu da havalandırmak gerekebilir pis koyuyor ama etkili 🤣🤭

Sibeltkh fazlası var eksigi yok bende de durum aynı.
Ben çözümü önce eldivenle almakta buldum. Çünkü dediğiniz gibi çekemiyordum çeksem de asla gelmiyordu tüyler, çektiğim acı yanıma kalıyordu.
Birkac kez eldivenle alınca tüyler inceldi sonra agdaya geçtim şimdi alıştım 2 haftaya bir alıyorum veet bantla. Geçenlerde Watsons bant ağda denedim ama nedense canım acıdı. Diğer ağda türlerine üşeniyorum bant ağda pratik yani

Milena32- boncuk ağda da kullandım canım ama tam almadı o ya zaten zorlanıyorum baya kötü oluyorum ama hep bıraktı killari

Sibeltkh normal beyaz lateks hastane eldiveni. Eline göre bedenini al marketlerde falan oluyor. O şekilde tutup çekiyorsun hızlıca tüyleri.

4 gün sonra

Sibeltkh kiz lazer yap mis gibi olur agdz ile canin cikar yapamazsin lazere git tertemiz olur beyazlar ozel bolgen ayrica o senin esin utanma

Sibeltkh bende yıllarca hep jiletle aldım geçenlerde epilatörle bacağımı alırken oraya da bi deniyeyim dedim yavaş yavaş kenardan başladım bildiğin tek tek aldım düşündüğüm kadar bi acı olmadı 40-45 dk da komple her yerimi makinayla aldım baya iyi oldu kökten alındı hepsi sizde öyle bi deneyin isterseniz alt kısımlar bi tık acıyo ama o da dayanılmayacak kadar değil

Sibeltkh lazer e gitme sansin varsa suan senin icin en iyisi o olur bence. Yillrdir perisan olmustur.. Utanmani da kirman lazim ztn insanlarin isi o sonucta doktora da aciyoruz oyle dusunup kendini rahatlatabilirsin. Bence bikere gitsen kirilir