Etipetito Yani aksine şey düşünüyorum haaz artacak onunla birlikte daha çok birlikte olmak dah akolay organzm yaşamak

Etipetito Penis şeklinde olanlardan değil canım😂 uyarıcı vibratör ahajaha adama bunu alalım desem ne der bilemedim

Etipetito Hahahaha deme ya öyle bende bebekli ve anayım 😂 ama anne olduğum kadın olduğumu değiştirmiyor sapla samanı ayırmak lazım

Women Onu artık konuşup halledersiniz neden alıp kullanmak istediğinizi söylersiniz eşinize ☺

Women benım var😁 ay ama 30 euro gıbı bır fıyata almıstım elektıklı pille calısıyor ben kadın kendısı kullanıyor dıye sanıyordum ama esle ılıskıde de kullanılıyormus. Titreşimli böyle kademeleri var 4 5 cesıt tıtreşim seklı var ıste ılıskı esnasında klitorıste tutuyormussun vs vs

Etipetito alakası yok bence bızde bebeklıyız bızde anneyız😁😁 orası cıdddn cok tuhaf uygulamayı kullanmıyorum bıle dırek sıldım

Hayat_ Inan benim de 3 çocuğum var ama hiçte linçlemiyorum kimseyi😀
            Bazıları aman Allahım resmen linç için kullanıyor uygulamayı sürekli bişey bişey 😂

Women eşin penisine gecirilenler var titreşimli bı göz gezdir. Silikon eşin sana yanasinca oda sana dokunuyor 😁

Etipetito Şuan kavgaliyiz 1 haftadır yüz yüze bakmıyoruz. Duzelirse olur tabi ama düzelmez herhalde daha. Uzun sürer.