- Düzenlendi
Merhaba Arkadaşlar iyi geceler Hattaa 😚 tam yatağa yatacakken bir kaç post okudum hep de bu erkeklerle alakalı bir posttu. Vee insan inan ister istemez etkileniyor. Vee aklıma şuan birşey dustu. Pek de bir bilgim yok. O yüzden sizinde dusuncelerinizi merak ediyorum. Şimdi bu erkeklerin bu karı kız sevdası var. Çevremden duyduklarimla keza burada okuduklarimla. Yanii nefsleri çok baskın geliyor. Pekii peygamberlerimiz de erkek. Yani hiç kadın peygamber yok peygamberlerimiz nasıl nefslerine hakim olmuslar. 🤔 Yanii aslında erkekleer normal insanlar ama anormal gibi mi davraniyorlar. 🤔 Yani beyinleri yokmuş gibii. Ağızları sulanmiscasina karı karı karı. Mesela benim kâyinpederim var. Adam 4 tane kadınla evlenmiş tabiri caizse eskitmis ve şuan 65 yaşında halaa karı karı diyor. Evli erkekler keza öyle elinde bir tane gül gibi karın var gözün disarlarda. Yani bu erkeklerin karı sevdası nefisleri bu kadar ağırsa peygamberlerimiz nasıl peygamber olmuş. 🤔 İnsan bir sorguluyor. Lütfen beni aydınlatın. Gece gece aklıma bu soru düştü 🙈 1 2 okuduğum posttan sonra etkilendim vallahi. Çok şükür benim eşim namazinda abdestinde hiç bir yanlışını görmedim. Ama insan böyle gördükce duydukca guvenmeyede korkuyor etkileniyor yaniii 🙈
@zarifhanim beni bilgilendirir misin canim 🧡