Kizlar benim gibi olanlar varmi? Her ay regl gunum geldiginde okadar cok agrim var ki, saatlerce kivranip kivranip aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Agri yuzunden migde bulantisi geliyo ve bayilmaya kadar gidiyor. Bir kac kez hastanelik oldum, muaneye gittim doktorlar herseyin normal oldugunu soylediler. Varmi bir tavsiye veya oneriniz? Her ay dogum yapar gibi sancilarla ve saatlerce ugrasiyorum
Reg
evet bendede öyle oluyor bazen herşeyi çift çift görüyorum hatta yemek kokusunu bile alınca hemen afedersin kusuyorum annemdede aynı öyleymiş gençken ama doğum yaptıktan sonra geçti dedi benim almanyadan kullandığım bi hap vardı ‘dolormin für frauen’ diye 15€ eğer tanıdığın varsa yada sen orda yaşıyorsan kesinlikle tavsiye ederim ve kiraz kabuğu yastığı oluyor türkiyede satılıyormu bilmiyorum ama onuda alırsan mikro dalgada 1-2 dakika kadar ısıtıp ayağına yada karnına koyuyorsun aşırı iyi geliyor benime öylelikle 1 gün sürüyor önceden günde 3 tane filan parol alıyordum kesinlikle kesmiyordu beni
lxmxa aynı şekil ben de ölüyorum ağrıdan kusuyorum benim annemde hastanelik oluyormuş doğum yaptıktan sonra geçmiş babam beni doktora götürmüştü doktorda ya evlenince ya da doğum yapınca geçer demişti artık katlanıcaz bu saçmalığa
Isimsiz96 eğer ilaç istersen kesinlikle advil öneririm doğal olarakta kekik çayı, sıcak su torbası (ayaklarına), bant öneririm ben böyle rahatlıyorum
Isimsiz96 canim o kiwinden kiwiye değiwiyor bende okadar rahat oluyoki hiss etmiyorum ağri olmasi normal ama hastanelik olduysan bence normal diyil bence bawka bir doktora git o kadar ağri olmasi hic duzenli deyil
ve ağrı olması iyimiş aslında yumurtalıkların iyi çalıştığı anlama geliyormuş şimdi şey yapmak istemem ama benim yengemdede bekarken hiç ağrısı olmazmış mesela ve evlenince 7 sene hamile kalamadı şimdi 4 tane çocuğu var gerçi ama ağrının olması iyi bişeymiş yani korkulcak bişey yok 😊
lxmxa
Korkutmak istemem ama evlendim geçmedi arttı😒😂
Geçiyor canım evlenince ağrılar birde çocuğunuz olduğunda tam geçiyor eskisi gibi hayatda ağrı olmuyor..bende aynen siz gibiydim hiç unutmam lisedeyken beni öğretmen çiler odasını acil alırlar dı korkmuşlardı bende söyleyememiştim adet ağrısı olduğunu sonra annemi aramışlardı..sonra annem bu her ay sancısı oluyor diyince anlamışlardı ..ama tavsiyem size bitkisel ilaçlar var hiç bi yan etkisi olmayan genç kızlar için doktora bi sor o size yazar reçete
Deletedmom2 doğrudur o insanın yapısına görede değişiyor 😄
Evlendim ve baya azaldı kızlar. Türkiye’dekiler kesinlikle eczaneden DEXDAY alıp suya karıştırıp içsin. Banada dua etmeyi unutmayın asla bir zararı yok özellikle bunun için olan bir ilaç.
Isimsiz96 Bende öyleydim canm doktorum evlenirsen geçer dedi her ay gidip serum takardım o kadar kötüydüm evlendim İnan şimdi hiç hissetmiyorum şükürler olsun geçti .Bazısının Doğumda geçermiş bazısının evlenince .
Ayka_06 ya bende hic ağrı oomuyo😶