Reg
lxmxa
Korkutmak istemem ama evlendim geçmedi arttı😒😂
Geçiyor canım evlenince ağrılar birde çocuğunuz olduğunda tam geçiyor eskisi gibi hayatda ağrı olmuyor..bende aynen siz gibiydim hiç unutmam lisedeyken beni öğretmen çiler odasını acil alırlar dı korkmuşlardı bende söyleyememiştim adet ağrısı olduğunu sonra annemi aramışlardı..sonra annem bu her ay sancısı oluyor diyince anlamışlardı ..ama tavsiyem size bitkisel ilaçlar var hiç bi yan etkisi olmayan genç kızlar için doktora bi sor o size yazar reçete
Deletedmom2 doğrudur o insanın yapısına görede değişiyor 😄
Evlendim ve baya azaldı kızlar. Türkiye’dekiler kesinlikle eczaneden DEXDAY alıp suya karıştırıp içsin. Banada dua etmeyi unutmayın asla bir zararı yok özellikle bunun için olan bir ilaç.
Isimsiz96 Bende öyleydim canm doktorum evlenirsen geçer dedi her ay gidip serum takardım o kadar kötüydüm evlendim İnan şimdi hiç hissetmiyorum şükürler olsun geçti .Bazısının Doğumda geçermiş bazısının evlenince .
Ayka_06 ya bende hic ağrı oomuyo😶
Normalde temuzun altısında olmam lazımdı temuzun 8 de oldum adet Karın agrısı çok 3 adet olduğum karın alt kısmı çok agrıyordu suan 4 cü gün kesıldgı halde ine batıyo adet daha varken kala göğüslerin sisti uçları çıkınıs göbeğim şişmiş olmadığım hamilelik olabılırmı
Deryaa yok canim hamile olduqun zaman adet olmazsinki
Kelebek_16 hamileyken adet görülüyor nadir de olsa
Ben daha hala olamadım adet 18 gün gecti
Lalderiin ama bizde dediklerine gore hamileyken regl olmazmiwsin flan
Kelebek_16 ola bilir her kesde farklı🤷🏻♀️