Guzelgunler aynı evin içinde iki kişi bile bir seye karar veremiyorsa 6 farklı beynin zekanın bir şeye karar verebilmesi bana pek muhtemel gelmiyor.
kendi aralarında anlaşamıyorlar zaten. hatta bence birbirlerinden nefret ediyorlar sırf irdovanı devirmek için bir araya geldiler.
irdivonda kendi vatandası hariç herkese bakıyo sagolsun.
bir kere su devltten yardım alamadım parası bogazımdan geçmedi.. dogum paramı bile alamadım.
fiyatları bile sabitleyemen bir insan bence ülkeyi yönetmesin. o kdar bolluk içinde yasaması adil değil.. hanlara saraylara gerek yok. iki üç oda yeterdi paşama !
gerçekten hepsi birbirinden beter. muharrem ince kafası güzel dolasıyo. okullardaki çatlak edebiyat öğretmeni gibi.
öğretmenmiş zaten. peh.
bilmiyorum.
kendi vatanını insanını düşünen kimse kalmadı. suriyeliler şimdi gelsin kurtarsın erdoganı. nefret ediyorum. kendi ülkemde özgürce gezememekten yiyip içimemekten. elin suriyelisi lüks restoranda yemek yiyo ben oturup döner ekmek yiyorum. zoruma gidiyor. benim çocugumun rızkını gelecegını baska ulkenın vatandasına ve re mez sin…..!
zamanında azeriler vardı polis gordugu zaman nasıl kaçarlardı sınır dışı edilmemek için. Asıl onlar bizim kardeşlerimizdi onlara sahip cıkmadık elin suriyelisi gelmiş doktorluk öğretmenlik yapıyor ülkemde…
aman aman… allah bize merhamet etsin , allah yardımcımız olsun.