sancaktepe Bsrkaya şuan ki rahatlığımızın sebebi erdoğan ekonomik olarak demiyorum sanki ince ya da kılıçdaroğlu gelse düzelicek mi herşey daha beter olucak erdoğanın yapamadığını onlar mı yapıcak
papatya_ Bsrkaya al bende de o kadar bende inceden gidiyorum 😂ne düşünürsem düşüneyim adam daha mantıklı geliyo bana
Oozzggee Etipetito 21 yıl yönetti 5 yıl daha yönetsin sonra 5 yıl daha. Seçimi kaldıralım padişah olsun bizde kulları
Etipetito Oozzggee Ayyy hiç siyası tartışmaya giremem Zaten ne dedim pek anlamam siyasetten dedim farkındaysan Kim olursa olsun Allah korkusu olan biri olsun Ülkeyi yönetmeyi bilen biri olsun yeter
Yusra Oozzggee zaten istediği Atatürkü yok etmek paraya kendisinin resmini bastırmak Padişah koltuğuna oturmak istiyor Vursun kırbaç ATATÜRK’E KURBAN OLSUNNNNNNNNNNNN PAŞAM BENIM ATAM BENIM
Hadibeee Guzelgunler Erdoğan dan başka oy verilecek kimse yok bana göre CHP dinsiz yandaşcilari da onun gibi ben kesinlikle CHP ye vermem de tek seçenek Erdoğan
Yusra Guzelgunler CHP desem allahim allahim yok Muharrem ince desem nasıl yonetcek AKP desem anamızı ağlattı En iyisi kullanıyorum 🤣🤣🤣🤣