Melsa olsun bak soyle dusun ınan o bebek sana cok ıyı gelecek.. bende cok seyler yassdım cıdden hamıleyken o kadar kotu olaylar yaşadımkı. Esımın aılesıyle olsun; esımle olsun ama o olaylarda hep karnımda bebegım daha 5 aylıkken tekmeleriyle kendını hatırlattı ve benım kızım süpriz bır gebelık oldu hıc beklemıyordum. Suan 3 yasında ve en ıyı arkadasım ona bakınca eriyorum resmen. Annecım anneciimmm diyip benı öpmesi bıle herşeye bedel. Bunları dusun yanı o suan karnında yaşıyor, kalbı atıyor, senın hıssettıgın seylerı hıssedıyor. Esınle evet aran kotu ama emın ol bu durumu yaşayan bınlerce ınsan var bende yaşadım canım. Hamıle olup da esınden ayrılan bosanan ınsan dolu emın ol sen Rabbımın rızasını alıp da ılerlersen Allah sana her türlü kapı acar. Cocugunu aldırmak çözüm asla olmayacak tam tersi sana daha cok bela getırecek. Bır arkadasımın tanıdıgı aldırdı 7 senedır kendılerıne gelemıyorlar. Bela ustune bela yasıyorlar. Yokluk cekıyorlar. Iyı dusun bak bunun gerı donusu hem bu dünyada hem ahırette yok.