Melsa ben hep bunu derım sımdı haberde “ bebegını parcalayarak öldürdü” adı başlıgında bır haber gorsek hepımız sende dahil vay bu nasıl bır anne, Allah bıldıgı gıbı yapsın dıye bır ton söz ederiz, kahroluruz, üzülürüz, ağlarız.. kürtaj olanların da benım gozumde bundan farklı degıl. Sonucta o karında olan bebek de bir can. Kalbi var ve atıyor. Ha doğmuş o zaman öldürmüş bır kadın, ha karnında. Ikısıde aynı sey. Resmen bır demır parçasıyla ıcınde olan bebegı parçalıyorlar. Peki onun gunahı ne? Onun suçu ne? Sen esınle anlaşamıyorsun, sorunun var dıye onun gunahı ne ? Bu olaylardan habersiz bile. Yapmayın lütfen eğer bır gun o cocugunu doğurursan ve kucagına alırsan bu günlerin ıcın o kadar pişman olacaksın kı. Nasıl oldu da ben bunu düşündüm dıyeceksın kendıne kızacaksın cunku bu hayatta evlattan tatlı baska bırsey yok cıdden.. yapmayın bunu. Bu durumun zaten Allah katında gunahını hıc soylemıyorum. Cok cok cok gunah mahşer gunu o kurtaj olan bebekler yakalara yapışacak o hesabı kımse veremeyecek