ZRaporu O kayanandan kaynanaya,eş ailesinden ailesine değisir ya.ben kayananamlarla bir yaşadım 2 iki yılım çöpe gitmiş gibi hissediyorum acıyorum hep o yıllarıma.Saçlarıma aklar düştü resmen.Evimi ayırdım o memlekette ben iatanbuldayım evimi ayırdığım gün anladım evlendiğimi,çocuğumun benim çocuğum olduğunu🙄Aman aman nekadar uzaklar okadar iyiler hepte öyle kalsınlar🙄🙄
Nişanlım ailesine yakın oturmak istiyor
Yasak_elma ay amin gerçekten yürekten amin anlıyorum seni. Henüz senin kadar çok şey yaşamış olmasam da
Dogruu43 Aman allah yaşatmasın zaten eniyi kaynanalar bile gelinlerinden hep uzakta yaşasınlar herkes kendi hayatına baksın😒
Yasak_elma aynen öyle ya bencede . Kayınvalide melek gibi olsa dahi kaynana gelin arasında kesinlikle o meleklik sürmüyor çünkü annemin yaşadıklarını çok iyi biliyorum çünkü babannem tarafından en melek kayinvalide denilirdi ve annemde aynı şeyi derdi ama kesinlikle hayır ya ben kayınvalidelerin en iyisinin bile melek gibi olduğuna inanmıyorum milyonda 1 dir bence 😂
Dogruu43 Oyüzden diyorumya. Benden duymuş olmada eniyi kaynana ölü kaynanadır bacım net🤫🤫👌
Yasak_elma hahaha doğru 😂
Yasak_elma nişanlısın ailesini tanımadan da ön yargılı olmamak lazım. Belki iyi insanlardır. Hemen amannn amann uzak dur demek ön yargıdan başka bir şey değil.
TombulHatun valla ya 😂😂 ben artık eltimle altlı üstlü oturuyorum
Cicekliperde maşallah maşallah nazar değer her yerde söyleme 😄
Yasak_elma aaaa çok ayıp ben kaynanamı severim vallahi maşallah 😁
TombulHatun kız taşındım mecburen ama kendisi iyi yani her işime koşuyor sağ olsun . İnşallah böyle devam eder 🤣🤣
Cicekliperde maşallah inşallah hep böyle devam eder 😁
TombulHatun inşallah kuzum
TombulHatun Maşallah ozaman ne mutlu size 🤗
belinda yandin sen esin simdiden annesinin etki alanina girmis. Sizi kaynanan yonetecek belliki. Gecmis olsun…
belinda ayrıl kurtul nokta com🤣