Rouge dimiii bayyaa önceki ürünler 🤗 yaniii tatlida aaa önceleri kullanıyorduk falan 🧡 bitir diyorsun da elimde gitmiyor bu ürünler tatmin etmiyor şuan yenilerini alıyorum gidip de bunları kardeşlerime veriyorum. Bir bu kadarin fazlası annemgilin evinde var. Oraya daha çok almıştım keşke onları da cekebilsem sana asıl yüz maskelerim göz maskeleri hep orda. Çünkü 3 kızız bizzz eee 3 kız bir araya gelince ne olurr bakım bakım bakım 😂 hepimiz bir siralaniyoruz birimiz bacak alır bizim yüzüne maske yapar birimiz buhar yapar buhar da şey yaparız leğen var ya leğeen 😂 leğenin içine su koyuyoruz onun içine de naneli birşey atıyoruz kafamızı eğip üstümüzü havlu ile örtüyoruz. Bı çıkıyorsun havlunun altından bebekkk gibiiii 👌🏻 çok güzel oluyor gözenekler yumuşamış oluyor ardından hemen siyah noktalar için işleve geçiyoruz pıt pıt pıt birde annemgilin evinde küvet var. Orada köpük banyosu yapabiliyordum vee cildime çok iyi geliyordu birde masajlı 🙈 mesela günün yorgunluğunu sadece o küvette atabilirim 🤗 kendi evimiz olduğu için öyle bir imkanımız vardı ama şuan ben kiradayim vee küvet falaan hikayeee 🙈 şuan yapamıyorum en fazla memlekete gittikce yapıyorum. Bizim ev şöyle birde 4 katlı düşün 2si kira, 3 ve 4 bize ait. 3. Katta annemler oturuyor 4. Katta ben ve kardeşlerim oturuyoruz. Ve 4 katta aynı ev gibi dayalı döşeli esyaa herşey var. Mutfağımız biz kızlara özel kendi odalarimiz keza oylee benim odam mesela pembe beyazli 😂 barbie odası gibiiii arkadaşlar geliyor bir yatiyoriz parti falan derken çok guzell eğlenceli oluyor ayy böyle anlatırken memleketimi özledim shsjs