Eskobar azalea he yutuyoduk düz yemeği zor yiyoduk bide iğrenç sperm yutalım Hatta burda birisi vardı bebek doğduktan sonra yüzündeki beyazlar sperm diyen kesinlikle doğru Ama vitamin sen bol bol yut Spermin anasını ağlat 😅
Yasak_elma She_angel Kesin trolde ondan böyle bi post açmış bizle alay ediyor gülüp eğleniyor gibi geldi bana🤔 yoksa bu post gerçek olamaz
Yasak_elma Dogruu43 😂😂 Ben buraların tuzu biberi arasındayım kız😉😅Ben gibi şurda kaçtane bizde olmasak burada kuş uçmayacak kervan geçmeyecek😋
Yasak_elma Cicekliperde Yangı körüklüyormussun sende😀İyi kötü seviyordum o kadını gizli gizli 🤭Genede keşke askı yemeseydi be
Cicikiz ESMERBOMBA_ kız et yumurta dünya para olmuş sperm bedava bedava beleş olunca tatlı geliyordur 😂😂🤮🤮🤮
ESMERBOMBA_ Cicikiz hahahahahaha he ya valla bacım onu akıl edememiştim ne güzel beleşe proteğin bol spermler olsun ne diyim olsunki vitaminsiz kalmasın 🤣🤣🤣
Uykulupingue azalea of gerçekten iyrençsin ya trollsün o belli,bu engin bilgiyi yaşamışsın biizmle paylaşmasaydın keşke,bunca yıl yutmadan nasıl yaşadın aman Allahım
ZRaporu azalea afiyet bal şeker olsun yarasın tosunuma 😁 yalnız dikkat et senin spermden adam hamile kalmasın 😇
Polyannacilik Cicekliperde ya ben zaten baştan beri , konuşma tarzı yazis tarzı bı zıt gitti sevemedim öylede devam etti o yüzden her yazdığı zaten değişik ve bana ekstra batıyordu