MedavikPastam linclesinler heee 🤣🤣🤣aman kalsın pskolojim kaldırmaz 🤣
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Yasak_elma aynen aynen tam olması gereken yerde yok. Aslında bir ara hiçbir şeye karışmıyordu. Yine böyle salakça bir post vardı ben etiketledim o da yine dayanamadı. Biraz da suçlusu benim sakin sakin takılıyordu.
Yasak_elma yok yia hevesim kaçtı👻
Hayatonemsemeyedegmez Ya post açsan ne fayda 10 15 tane yorum geliyor arkası kesiliyor. Ben geçen sohbet muhabbet postu açtım 20 tane yorum geldi başka kimse hiçbir şey yazmadı. O yüzden hevesim kaçıyor Neredeyse 1 senedir buradayım Bir sene olmadı daha doğrusu post açmak içimden gelmiyor Çünkü hiç aktif değil burası😒
MedavikPastam aynen bende şuan şoktayım kızlar hepsi çevrimiçi
MedavikPastam he ben öyle postlara yazmıyorum 🤣
Cicekliperde al işte😂
Hayatonemsemeyedegmez çevrimiçiler ama kimse muhabbet etmiyor kimseyle sanırım hepsi özelde birbirleri ile chatleşiyorlar😂
MedavikPastam orda kaos yok 🤣
MedavikPastam değilmi aklıma gelmedi değil 🤣
Cicekliperde kaos istiyorsan happy moma gel bugün en az 4 postta kaos vardı millet epey girişti birbirine ahdjsjshs
MedavikPastam ay pek girmiyorum oraya. Öyle postlara denk gelince okuyup eğleniyorum ama yazmıyorum 🤣 çok kalabalık bunalıyorum
Yasak_elma koca yine güldürmeyi başardı koca yürekli yasak elma 😂😂😂😂
Cicekliperde Evet kalabalık ortam😂
MedavikPastam giremedim ya biraz kaos bakacaktım olmadı 😂😅
Cicekliperde sabah vardı sildiler sonra modlar😂 Oruç postlarında olay çıkıyor hep
MedavikPastam o zaman onları okuyum artık ben hep kaynanalara bakıyordum. Bir de bugğn sabah bakmıştım. Hastanede kadın çocuğunun emziğini emip çocuğa vermiş yere düştüğü için. Bizim mükemmel anamız da karışmış. Onu okudum . Ama hala kendini haklı görüyordu .
Cicekliperde ahaha onu görmedim. Az önce vardı “ kocam bana gir çık yaptı acaba hamile miyim” gibisinden ahahaha baya linç yedi kadın sonra başladı hakaret etmeye😂😂
MedavikPastam kız girdimde bişey yoktu silinmiş herhalde