MedavikPastam o zaman onları okuyum artık ben hep kaynanalara bakıyordum. Bir de bugğn sabah bakmıştım. Hastanede kadın çocuğunun emziğini emip çocuğa vermiş yere düştüğü için. Bizim mükemmel anamız da karışmış. Onu okudum . Ama hala kendini haklı görüyordu .
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Cicekliperde ahaha onu görmedim. Az önce vardı “ kocam bana gir çık yaptı acaba hamile miyim” gibisinden ahahaha baya linç yedi kadın sonra başladı hakaret etmeye😂😂
MedavikPastam kız girdimde bişey yoktu silinmiş herhalde
Hayatonemsemeyedegmez sildiler evet, baya linç yemişti o post😂
Yasak_elma 🤣🤣🤣🤣🤣 off düşüncelerime tercüman oldun bacımm💕💕
azalea çok hayret ettim sperm yutarken miden bulanmıyorda bir ay öncesine kadar neyden miden bulandı acaba. Miden yokmuş ki senin olmayan şey nasıl bulandı. Sağolsun eşin de sende sperm ne arıyor normal kadınlarda sperm yoktur seni merak ettim anormal kadın
MedavikPastam 🤣🤣🤣 linci yapanlar haklılar
Hayatonemsemeyedegmez kız ev bakım ritüelleri hakkında post acabilisin meselaaa 😂
She_angel Kesin trolde ondan böyle bi post açmış bizle alay ediyor gülüp eğleniyor gibi geldi bana🤔 yoksa bu post gerçek olamaz
Dogruu43 😂😂 Ben buraların tuzu biberi arasındayım kız😉😅Ben gibi şurda kaçtane bizde olmasak burada kuş uçmayacak kervan geçmeyecek😋
Babyface Zaten sperm olsa duramazdı kocası 🤣🤣
Cicekliperde Yangı körüklüyormussun sende😀İyi kötü seviyordum o kadını gizli gizli 🤭Genede keşke askı yemeseydi be
Yasak_elma hahaha alemsin doğru dedin 😂
Yasak_elma bencede iğrenç ya 🤮
Yasak_elma ee gelmesi gereken yerde gelmemişti bi orda dedim ya
ESMERBOMBA_ saolsun kısmına bende koptum teşekkür etseydin keşke 😂
ESMERBOMBA_ kız et yumurta dünya para olmuş sperm bedava bedava beleş olunca tatlı geliyordur 😂😂🤮🤮🤮
TombulHatun herkesin yalamasına kimse karışamaz hqhahahhahahaaha