azalea Yoo istediğim posta cevap veririm budan kimene?Oruçla ilgisi yok oruc olmasamda zaten midem bulanırdı bu posttan..
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
azalea posta çok güldüm 😅😅😅 amaç proteinse bol bol et ve tavuk göğsü tüket canım başka bi önerim yok😅 ben yutamam valla isterse içinde altın olsun😅
Yasak_elma o zaman lütfen insan gibi cevap verin ben insan gibi bi soru sordum sadece
azalea senin spermin mi var?
azalea acaba bağımlılık mı yapıyor 🤣🤣
- Düzenlendi
Kirpapatyasii @Cicekliperde Ahhahah spermi varmış, kimin spreymiyle hamile kaldı acaba kocasının mı kendisinin mi 😅
azalea oruç oruç mide kalmadı🤮 iyi hoş yutuyormuşsun vitaminmiş( başka yiyeceklerde protein yokmuş gibi ) hepsini geçtim de oralı sevmenizden birbirinize oral yaomanızdan yada onları yutmanıza kadar detayları ballandıra ballandıra anlatmana gerek var mıydı? Yani 2 doktora sormuşsun burdakiler hamileyken yutsa yada yutmasa sana ne faydası olacak ben postun mantığını anlamadm vallahi
TombulHatun sadece merak ettim
azalea Bence sperm yutmak insani bişey değil
azalea proteinin bol olsun bacım hdhdhh 😂😂😂
Polyannacilik teşekkür ederim :)
Yasak_elma sizce niye peki
azalea bulantı dediğin 2 ay sürüyor zaten geçecek merak etme
- Düzenlendi
Kız sen troll musunn ? Yoksaa gercekten kız mısın ? Az önce spermlerini esinin yuttugunu söyledin de ? Senin spermlerin mi varr.. kiyaamamm. Kızımm millet oruçlu oruçlu seniin iğrenç sperm macerani dinlemesi mi lazim. Ne kadar midesizzsin hem ayyyy. Nasıl geçiyor o boğazından beehh. İyukk hayalini bile kurarken ögghh oldum resmen 😑 allahımmm. Bu nasıl bir midesizliktirr. Vallahii sapkınlastırıyosunuz siz cinselliği yaa. Vallahi bakk. Hamileyken bile bunu soruyosun hamilesin sen artık yaa. Çocuğu bari zehirleme alet etmee iykkk. Çocuk seninn gibi bir midesizden mi besleniyor simdiiii 😱 çocuğa üzüldüm vallahi.. yazık yavruma. Böyle kişiler anne oluyor birde. Daha annelik duygusu gelmemiş olacak kii hala sperm yutma derdin de. Kusucaammmmmmm😩
Yasak_elma aayyyy bayilazaaammm 😩😩😱