Polyannacilik teşekkür ederim :)
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Yasak_elma sizce niye peki
azalea bulantı dediğin 2 ay sürüyor zaten geçecek merak etme
- Düzenlendi
Kız sen troll musunn ? Yoksaa gercekten kız mısın ? Az önce spermlerini esinin yuttugunu söyledin de ? Senin spermlerin mi varr.. kiyaamamm. Kızımm millet oruçlu oruçlu seniin iğrenç sperm macerani dinlemesi mi lazim. Ne kadar midesizzsin hem ayyyy. Nasıl geçiyor o boğazından beehh. İyukk hayalini bile kurarken ögghh oldum resmen 😑 allahımmm. Bu nasıl bir midesizliktirr. Vallahii sapkınlastırıyosunuz siz cinselliği yaa. Vallahi bakk. Hamileyken bile bunu soruyosun hamilesin sen artık yaa. Çocuğu bari zehirleme alet etmee iykkk. Çocuk seninn gibi bir midesizden mi besleniyor simdiiii 😱 çocuğa üzüldüm vallahi.. yazık yavruma. Böyle kişiler anne oluyor birde. Daha annelik duygusu gelmemiş olacak kii hala sperm yutma derdin de. Kusucaammmmmmm😩
Yasak_elma aayyyy bayilazaaammm 😩😩😱
azalea Ahahahahahaa bune mk ne yasiyonuz siz? Kola gibi sperm mi içilir amk? Bugün forumlar baya karışık. Happy momun kaosu bide buranın kaosu alev almış bugun ahahahaha
azalea Bir de doktoruna spermi yutabilir miyim diye sormuş…Ulan biz muayenede bacağımızı açmaya utanıyoruz millet fantezilerini doktora anlatıyor
Ben kokusundan bile tiksinirken bu post midemi kaldırdı. Size afiyet olsun.
- Düzenlendi
azalea anneliğine laf ederim olmayan anneliğine biz çocuğumuza zarar gelecek diye odumuz koparken yediğimiz içtiğimiz yiyeceklere dikkat ederken şekerli mi şekersiz mi iner sütü mü degil mi diye sen rahat rahattt spermlerii götürüyorsun vallahii gram vicdan azabı çekmeden bidee. Oohh afiyet olsun 😬 Sonra gelmiş bana (Son bonom onnölüğömö lof edömezsiin) ball gibi edeeriimmm. Hangi anneliğe sığıyor ki bu. Çocuğunu iyi besle iyii yumurta ye süt iç. Onlar daha iyi protein sperm yeme mesela.😂
azalea sanada sperminede allahım yarabbim ya. Hadi bacım afiyet olsun sana 😤
azalea benim fikrim hamile olmadan once yaparsın neyse de ..🥴 benim bulantılarım doğum yapana kadar hiç geçmedi midem bulanirken öyle biseyi hayatta yapamazdim yani zaten kusmaktan içim disima çıkmış opusemiyordum bile bence sizinki psikolojik önceden sevdiğiniz için. Doktorlar herşeyi söyler bence bu dönemde dikkat etmelisiniz protein olsa bile bunu meyve sebze gibi gıdalardan almalısınız içinizi o şekilde rahatlatmayin sadece protein yok onda bir sürü şey var bebeğiniz sizden besleniyor benim fikrim yapmayın 🌸
MedavikPastam kola ne alaka hem niye utancam hangi devirde yaşıyoz ya
Bsrkaya he ya hamileykende doğurdumdada bebeğimin sağlığı için yememden içmemeen kestim maşallah milet spermi vitamin niyetine yiyo
azalea senin gibi utanmazların olduğu devirde yaşıyoruz gelip tüm iğrenç Özel hayatını burada anlatanların devrinde yaşıyoruz Burası tamam cinsellik anlatabilen uygulama ama bu kadar da değil kocam benim spermimi işti Ben kocamın spermini içtim Bu ne arkadaş
Blacklist cevabınız için teşekkür ederim merak etmeyin onlarıda yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum meyve sebze süt peynir yoğurt yumurta ama dediğim gibi bunlar bulantıma iyi gelmiyo ne hikmetse bitek sperm yutunca bulantıma iyi geliyo kokusu yok tadıda çok tatlı zaten kötü bişi olsa zaten yutmam merak etmeyin
MedavikPastam bide sağolsun diyo ne kadar normalmiş gibi anlatıyo devri bunlar bu hale getirmiş yazık 🤮😤😔