Blacklist cevabınız için teşekkür ederim merak etmeyin onlarıda yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum meyve sebze süt peynir yoğurt yumurta ama dediğim gibi bunlar bulantıma iyi gelmiyo ne hikmetse bitek sperm yutunca bulantıma iyi geliyo kokusu yok tadıda çok tatlı zaten kötü bişi olsa zaten yutmam merak etmeyin
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
MedavikPastam bide sağolsun diyo ne kadar normalmiş gibi anlatıyo devri bunlar bu hale getirmiş yazık 🤮😤😔
Hayatonemsemeyedegmez kıızzz deerrlerdi dee inanmazdıımm ahaha örnekk 🥴 birde kendisini o kadar cokk iyi birşeymis olduğuna inandirmis ki kötü birşey olsa yemem diyorrr 😬😱 nasilll yutulur o yaaa orucum gittti vallahi gittii hayal kura kura şimdi kusacamm 🥴
Cicekliperde kız bi lazunkızıni çağır 🤣
ya arkadaşlar sanki alkol sigara içiyom ya bu kadar tepki olmazki ya bunları içsem bukadar tepki almam ayıp ya valla sorduğuma bin pişman ettiniz ya
azalea alkol sigara içmek anormal bir şey değil alkol sigara sorsaydın normal cevaplar alırdın Ama bu sorduğun çok iğrenç çok utanmaz bir şey
Bsrkaya Aaa öyle deme kuzum çok insanca bi soru sordu kadın aaa
azalea Sperm yutmak idrarın çıktığı yerden çıkan sıvıyı yutmak sence normal olabilir ama ben ve benim gibi düşünen için hiç normal değil ondan olabilirmi??
arman tam bir muamma 😅
Hayatonemsemeyedegmez onu askıya almışlar maalesef . Çok üzgünüm yarama tuz basma
Cicekliperde ya öylemi bilmiyodum
azalea bu post gerçek mi ya
TombulHatun kocam beni yaliyor yutuyor ile ovunuyor işte xgshjxjx birtek onunki yaliyor zannediyor sanırım aşkım bosver gül geç qhahahahah
Feridee11111 bana da fake gibi geldi ahahahha
azalea kokusu yok mu ???? Aşkım corona sonrası senin burnun koku almayı bırakmış herlade dhsjjxkxjx
HurremSultan puhahahahh en çok onunki yalıyordur biz ne bilicez bizene herkesin yalaması kendine 🤣🤣🤣🤣
Cicekliperde sadece aski değil hesabını da sildiler , o kadar çok sevindim ki anlatamam gerçekten sinir bozucu silik bir tipti , ama anlamadigim sen niye bu kadar takıldın buna canm , tanıdığın yada akraban olabilirmi ????
- Düzenlendi
Polyannacilik aayy tek haz etmeyen kişi ben değilmişim çok sevindim 🤗 cokk değişik sinir bozucu bir tipti gerçektenn 🤐