azalea Sperm yutmak idrarın çıktığı yerden çıkan sıvıyı yutmak sence normal olabilir ama ben ve benim gibi düşünen için hiç normal değil ondan olabilirmi??
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
arman tam bir muamma 😅
Hayatonemsemeyedegmez onu askıya almışlar maalesef . Çok üzgünüm yarama tuz basma
Cicekliperde ya öylemi bilmiyodum
azalea bu post gerçek mi ya
TombulHatun kocam beni yaliyor yutuyor ile ovunuyor işte xgshjxjx birtek onunki yaliyor zannediyor sanırım aşkım bosver gül geç qhahahahah
Feridee11111 bana da fake gibi geldi ahahahha
azalea kokusu yok mu ???? Aşkım corona sonrası senin burnun koku almayı bırakmış herlade dhsjjxkxjx
HurremSultan puhahahahh en çok onunki yalıyordur biz ne bilicez bizene herkesin yalaması kendine 🤣🤣🤣🤣
Cicekliperde sadece aski değil hesabını da sildiler , o kadar çok sevindim ki anlatamam gerçekten sinir bozucu silik bir tipti , ama anlamadigim sen niye bu kadar takıldın buna canm , tanıdığın yada akraban olabilirmi ????
- Düzenlendi
Polyannacilik aayy tek haz etmeyen kişi ben değilmişim çok sevindim 🤗 cokk değişik sinir bozucu bir tipti gerçektenn 🤐
Polyannacilik hayır. Tanımıyorum. Ama canım ben ona sizin baktığınız gibi bakmadım sadece. En azından iki yüzlü değil . Patavatsız olabilir, eleştirileri sert olabilir vs vs. Sizin sevmediğiniz özellikleri var evet. Ben de sert buluyorum bazen. Ama içten gelir ya bazen bazı şeyler … öyle oldu bana da. Sen de çok sertsin mesela ona karşı kaldı ki sen cinsellik postu da açmıyorsun
Bsrkaya tam tersi herkes haz etmiyor . Tek ben seviyorum
Cicekliperde kim bu lazın kizi ne yaptı merak ettim😂
MedavikPastam cinsellik postlarında sert eleştiriler yapan bir arkadaşımız. Hesabı silinmese bakardın da silinmiş artık
Cicekliperde bazı cinsellik postlarıda fazla abartılı eleştirmemek elde değil😏
Nereye gitti spermli abla.
MedavikPastam aynen aynen ama lazın kızı oralları falan da ağır eleştiriyordu. İşte herkes çok yükleniyordu. Önceden ben de tartışıyordum çok ama ne bileyim sonradan sevmiştim. Bakış açımı değiştirmiştim ona karşı. O yüzden tek üzülen benim
Cicekliperde Belki burdadır ya başka isimle üzülme😁
MedavikPastam bir kere daha askı almıştı lazın kızı diye gelmişti bir daha gelir mi bilmiyorum 🤷♀️ hiç özelden de konuşmadık . Keşke yazsaydım biraz daha tanısaydım