• +18
  • Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz

azalea Sperm yutmak idrarın çıktığı yerden çıkan sıvıyı yutmak sence normal olabilir ama ben ve benim gibi düşünen için hiç normal değil ondan olabilirmi??

Cicekliperde sadece aski değil hesabını da sildiler , o kadar çok sevindim ki anlatamam gerçekten sinir bozucu silik bir tipti , ama anlamadigim sen niye bu kadar takıldın buna canm , tanıdığın yada akraban olabilirmi ????

Polyannacilik hayır. Tanımıyorum. Ama canım ben ona sizin baktığınız gibi bakmadım sadece. En azından iki yüzlü değil . Patavatsız olabilir, eleştirileri sert olabilir vs vs. Sizin sevmediğiniz özellikleri var evet. Ben de sert buluyorum bazen. Ama içten gelir ya bazen bazı şeyler … öyle oldu bana da. Sen de çok sertsin mesela ona karşı kaldı ki sen cinsellik postu da açmıyorsun

MedavikPastam aynen aynen ama lazın kızı oralları falan da ağır eleştiriyordu. İşte herkes çok yükleniyordu. Önceden ben de tartışıyordum çok ama ne bileyim sonradan sevmiştim. Bakış açımı değiştirmiştim ona karşı. O yüzden tek üzülen benim