- Düzenlendi
miiiinnaa kızz senin için rahatlamasın bence. Daha reşit bile değilsin, vee sen hiç tanımadığın birine nasıl kendini cırıl cıplak atabiliyosun, tam tehlikeli donemlerindesin farkındasın demi. Ayrıca annen baban seni gozetlemiyor mu ? Yanii ben çocuğumu bu şekilde rahat bırakmam yaa. Herşeyi gözetim altında olur. Yeni nesil gerçekten çok fenaa.. ne dusunuyordun ki sen daha reşit değilsin ayrıca onu geç sen kendini bir başkasına nasıl acabiliyorsun. Yani hiç mi önünüzü düşünmüyorsunuz siz. Pişman olduğunu düşünmüyorum sadece korkuyorsun acaba fotoğraflarım yayılır mi diye. Vee bu dünyayı bu kadar hafife almayın anlik yanlış bir hareketle hayatın kayabilir. Sen kendini ter temiz şekilde sadece sevdiğin adama saklayacasın biliyorsun değil mi. Günahı da cabası zatenn Bilgin yok galiba bu konularda ? Ablacımm cokk cokk küçüksün hem kızdım sana hem dee uyarmak zorundayım bir büyüğün olarak, kendini hayatını mahvetme kuzum Öbur tarafıda var bu işin. Namazını kıl tövbemi et Yazıl bir kurslara piyona dersi olur, voleybol olur gitar olur bale olur neyden hoslaniyorsan kendini sanata ver. Bu şekilde günlerin dolu olursa zaten saptanamazsin Allah’ın izniyle. Amaa olmaz. Ailen seninle gurur duymasını istiyorsan bu şekilde olmazz. Ancak aileni uzersin. Kendini de. Emin oll bu şeyler çok yanlış ve sadece şeytan yaniltmasi .. git arkadaşlarınla cafelerde otur bakım yap yanii senin yaşındaki bir kız çocuğu şuan böyle çırıl cıplak şeyler bilecek yaşta olmamasi gerekiyor yaaa. Kakara makara saf duygularla temiz duygularla olması gerekiyor. Kendi bedenini kendin kirletme. Gerçekten yenii nesill çok fenaa. Rabbim ıslah etsin inşallah 🤲