Bsrkaya Maşallah size canım ne ne güzel😍 okurken duygulandım. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Değil 10 yıl 100 yıl bile geçse hep böyle sevgiyle saygı ile kalın😍🤲🤲
yardım
MedavikPastam çok teşekkür ederim bu arada ben Azeriyim öğreniyorum yavaş yavaş😂 üniversite için de Türkiyeye gelmek istiyorum
miiiinnaa Anladım canım. İnşallah çok mutlu olursun🤗🤲
Bsrkaya umarım ilerideki ilişkilerim böyle sağlıklı saf temiz olur Allah mutluluğunuzu daim etsin🥰🥰🥰
MedavikPastam çok teşekkürler size de aynılarını arzuluyorum❤️❤️
miiiinnaa ay yanlış yazmışım ilişkim🥲🥲
Bsrkaya Tövebeestağfirullah kız bu insanlara noluyor böyle eskiden erkeklerin aldatma konuları açılırdı artık kadınlar çığrından çıkmış durumda😱İnsanlar azmış iyice başımıza taş yağacak valla🙄Arkadaş galiba internetten tanıştığı bi herife fotosunu yollamış Şimdide pisman olmuş gelmiş burda günah cıkartıyor vah vaahh😐😐
miiiinnaa Amin canım inşallah seni gerçekten seven birisi zaten sana dokunmaya kıyamaz. Bu dediğimi unutma sakın. Gözünün içine bakarken dahi utanır seni incitmek istemez yanii sevgiyii iliklerine kadar hissedersin. Benim de kardeşlerim var. Biri 19 yaşında biri de 20 ye girdi. birinin sevgilisi 2 yıllık diğerinin sevgilisi 3 yıllık. Yanii sevgili yaptığın zaman bile uzun ömürlü yap
Günü birlik sevgili olucaksa bırak. Çünkü adam ne evlilik düşünür ne de seni seviyordur. Başka duygularla gelmiştir sana. İnsanları çok iyii tartıp olcmen gerekiyor. İnşallah uzun ömürlü ilişkilerin olur. 🤲🤗
MedavikPastam Amin inşallah canım cumlemizee 🙏🏻🤗
Yasak_elma baya kucukk uymuş şeytana amaa baya üzülmüş pişman olmuş tekrarlamaz diye düşünüyorum
Yasak_elma abla ne diyosun kimi aldatmışım ben ne alakası var diyorum pişmanım unutturacak bir şey önerin söylediğine bak
MedavikPastam Belkide evli bi kadın ergen falan olduğunu nerden çıkarttılar acaba??
miiiinnaa Kızım sen evlimisin bekarmısın
Yasak_elma eski mesajları okumadınız herhalde 16 yaşındayım
Bsrkaya çok teşekkür ederim bu arada yaydığınız enerji çok pozitif çocuklarınız adına baya mutlu oldum çok iyi bir anneye sahipler
Yasak_elma 16 yaşı var
MedavikPastam Öylemiymiş nezaman dedi yaşını
miiiinnaa Hayır okumadım buhüzden yanıldım kusura bakma canım benim hakkını helal et
Bsrkaya İnşallahhh
Yasak_elma yorumlarda canım