MedavikPastam benimde annem telefonu mu çok aldı bana vermedi vallaha 😂 ama benimki bu tarz konulardan değil temizlik yapmıyordum mesela telefonla çok oynuyorsun diye alıyordu🙈 eşimle mesajlasıyorum daaaaa 😂 biz o zamanlar çok konuşuyorduk telefondan askımlı canimli hala oyleyiz biliyor musun 10 yılın vermis olduğu alışkanlıktan hala vazgecemedik biz halaa sevgili gibi mesajlasıyoruz gün boyu 🤭 oda çok seviyor bende. 😂 O zaman böyle tarifeler oluyordu sevgili dönemlerinde gece 9da bı başlardım telefonla konuşmaya sabah 9a kadar 🙈 ne konuşuyorsunuz o kadar diyeceksin bana yasin okuyordu telefondan o kuranı kerimi tecvidiyle okumayı biliyor ben bilmiyordum. Ayetel kursiyi tecvihidiyle okuyup bana öğretmeye çalışıyordu. Namaz kılmayı falan aşılıyordu. Dinle alakalı konusuyorduk fulll. Zaten sevgililik donemin ilk 3 yılı eli elime bile değmedi. Sonradan sonradan tutmaya başladık. Onda da benim zorum ilee 🤭 yanii ben kardeşlerime hep dua ediyorum yanlış insanlarla karsilastirmasin rabbim sizi doğru insanlarla doğru yollara gitmeyi nasip etsin diyorum. 🤲