HurremSultan Bende senin anlattığın gibi bi insanımdır.Eğlenceli,rekli bi kişiligim vardır 30 yaşında iki çocuk anasıyım ama çılgınla çılgın olurum içimde biyerde hala kuduruk biri var🤪🤡Bekarken daha beterdim bütün gün 3 konuşup 5 gülerdim😁ama grl gelelim hic arkadaşım yok.Samimi olduğum bi komşum yok.Kolay kolay kimseyi arkadas olarak hayatıma alamıyorum ben galiba yanlınızım hep.Yanlız takılmaya alıştım artık.Çocuğumu okula götürurken(okulda uzak buarada)bebeğimi yarım saatliğine dahi bırakacak komşum arkadaşım yok soğuk havalarda bile onuda götürüp getiriyorum okul yollarında.Hatta iki gün önce burda şakır şakır yağmur yağdı oğlumu okuldan almaya giderken bildiğim başımdan aşağıya su dökülmüşcesine ıslandım yaģmurda dedimki kendi kendime kız ……..(ismimi söyledim)bi arkadaşın bile yok çocugunu bırakacak yakının dahi yok çok yanlızsın dedim😔Yani benimle tanışan beni çok seviyor yakınlarımda aslında düşkünlerdir eniştem bile deli baldız diye hitap eder ama gel gelelim gene en yanlızı benim anlamadım gibi canımya🤷♀️