- Düzenlendi
Hayatonemsemeyedegmez bildiğin düpedüz hemdeee. Bendee hicc sevmem salak yerine konulmasını gözümün onunde yazıp çiziyor iritee oluyoruumm 😬😒
Hayatonemsemeyedegmez bildiğin düpedüz hemdeee. Bendee hicc sevmem salak yerine konulmasını gözümün onunde yazıp çiziyor iritee oluyoruumm 😬😒
Bsrkaya ya ben dedim özelden yazacak sana dedim neyse boşver
Hayatonemsemeyedegmez yazdı zaten 🤭
Bsrkaya Allah allah gerçektenmi😁🤔
Bsrkaya kiz vallah asiret gelini degilim neden inanmiyon .
Bsrkaya kiz Vallah diyorum cunku dogru soyluyorum ben asiret gelini degilim haaha kiziyim benim asiret olan kocam degil. Kocam asiret damadi oluyor . O yuzden allahin adini getirdim . Gecen defa kirip uzdum ozur dilerim hepinizden ben kotu biri degilim o gun ne oldu bana bende bilmiyorum. Ben oldugumu tabiki anlayacaksiniz kimse salak degil ayni gun actim hesabi . Oyle iste buraya bidaha yazmicam hesabi silecem . Burda ne yapiyom onu da anlamadim
Parishilton şok oldum gerçekten ben pek takip etmediğim için negatif düşünmemiştim ama bir altta kesinlikle olmadığınızı dile getirip şimdi de olduğunuzu yazmışsınız 🥴
Parishilton hadi yalah git sözlerin hala aklımda sinir oluyorum sana 😤
Bsrkaya ayy altta okudum da anladım zaten mimliymis bu postu açan haketmis yani xhjsgxjxh normalde öyle sert konuşmadığın için üzüldüm yani birde adetim fazla kırılgan olabilirim askim 😁😁 şu dönemim bi bitsin ayık kafayla birdaha okurumbxjsgxbx
Hayatonemsemeyedegmez Ay bilmiyordum ki balık hafizaliyim galibamsgshxnx ne zamandır da burdayım sözde unutuyorum herseyi 🤣🤣
HurremSultan regl olmak sana yaramıyor askooo 😂
Parishilton hehhh şöyleee 🤗 farketmez sonucda seni aşiret diye tanıdık. Ve sen kendini başka biriymis gibi göstermeye çalıştın. Sonunda itiraf ettin 👏🏻
Parishilton kız anam pişersin bunlarla. Hepsini ele ele alma ☺️