Hep birlikte burda diete başlayalım bence (ihtiyacı olup isteyenler varsa tabi) daha kolay olur benim görüşümce❤️

Diyet yapıyorum spora gidiyorum düzenli olarak olmuyor

Atesyesili Ekmek ve tatlıyı hayatından çıkarmazsan malesef kilo veremiyorsun. Karbonhidrat ve şekeri nasıl alacağım diyeceksin. Karbonhidrat bi tek ekmekte olmuyor başka besinlerde mevcut. Şekeri ise meyvelerden al o da miktarında. Bunlara uyarsan 2 aya sağlıkla kilo vereceksin.

Atesyesili Hormonlara baktır canım. Bende 2 sene önce testosteron hormoni aşırı fazlayı kilo alıyordum, veremiyordum. Doktor ilaçla düzene soktu sonra kilo verdim.

Atesyesili bende aynı durumdayım doğumdan sonra iğne ipliğe döndü görümce bende iyice kilo aldım üstelik doğum yapalı 2 buçuk sene geçti görümcem iki kere ard arda doğurdu abartsizi söylüyorum 46 kilo en fazla yemin ediyorum incecik bir beli var 6 yaşında çocuk gbi oldu ben niye böyle oldum anlamıyorum😍

Atesyesili valla ne yapsam veremiyordum çok çok yiyen biri de değilim ama şans eseri vermeye başladım şuan yumurtalık kistlerim geçsin diye soğan kürü yapıyorum 2 haftadır zayıflatıp ödem de attırıyormuş sonradan öğrendim o şekilde 2 haftada 3 kilo verdim

Atesyesili çok fazla bilgim yok ama kendimde fark ettiğim şey sabah uyanir uyanmaz aç karnına su içmek metabolizmayi inanılmaz çalıştırıyor benim doğum sonrası zayıflamama çok faydası oldu yine öğünlerden önce de bir bardak içersen fayda eder şimdi aliskanlik edindim hep içiyorum sabahları tavsiye ederim..