Nietzsche Blacklist @Goat yeni özellikmiş kızlar. Verilerin kaybolmaması içinmiş. Ayrıntı bilmiyorum ,ilerleyen zamanlarda açıklama yapılır sanırım .
Goat Nietzsche anladım canım,tabi yenilik herzaman güzeldir de ekrana çıkınca çarpı işaretinden kapatılmasına rağmen her saniye sadece çıkması sinir bozucu bisey okuyup yazamıyosun hep çıkıyor 🤭 buda düzelir zamanla tabiki
Nietzsche Goat Benim herhangi bir uygulamada o tarz bir şey oldu mu girmeden kapatıyorum 😂sabır sıfır
Goat Nietzsche uyarı ciktigindan beri giris yapmadan postaları okuyorum bisey yazacaksam aciyorum 😁😁 duzelir insallah kisa surede
Nietzsche Hayatonemsemeyedegmez işte uygulamaya her girişte veriyor ,aynı şeyden bahsediyoruz sanırım
Hayat_ Hayatonemsemeyedegmez bende de verıyordu hemde cok ıphone alınca duzeldı vermıyor samsungda verıyordu
HurremSultan Nietzsche hala aynı bu telefon doğrulama sorunu ya ben istemiyorum ki böyle birsey nasıl olucak böyle of
HurremSultan Dogruu43 inat ettim onaylamıyorum ya bu ne zaten mail adresimiz var birde telefon istiyor sanki bana instagramm😂😂
Goat Nietzsche sanadamı basladı kanser edicek beni bu ya canım 😁 her saniyede çıkılmazki zırt diye,gidip duzelincemi gelsem napsam 😖😖😖