Nietzsche Hayatonemsemeyedegmez işte uygulamaya her girişte veriyor ,aynı şeyden bahsediyoruz sanırım
HurremSultan Nietzsche hala aynı bu telefon doğrulama sorunu ya ben istemiyorum ki böyle birsey nasıl olucak böyle of
HurremSultan Dogruu43 inat ettim onaylamıyorum ya bu ne zaten mail adresimiz var birde telefon istiyor sanki bana instagramm😂😂
Hayat_ Hayatonemsemeyedegmez bende de verıyordu hemde cok ıphone alınca duzeldı vermıyor samsungda verıyordu
Goat Nietzsche sanadamı basladı kanser edicek beni bu ya canım 😁 her saniyede çıkılmazki zırt diye,gidip duzelincemi gelsem napsam 😖😖😖
TombulHatun Nietzsche ya bana da dünden beri geliyor ve doğrulama da yapamıyorum sürekli hata veriyor doğrulama sırasında ama sürekli ekranda uyarı vallahi yazmak için bilgisayardan girdim ne zaman düzelecek bu 😖
zarifhanim HurremSultan Bir kaç gün önce bende de olmuştu.Sürekli geliyor bu arada hiç bir fırsat vermeden. Doğrulama yaptıktan sonra bir daha gelmedi.
HurremSultan zarifhanim Bsrkaya bende pes ettim dogruladim🤭 buraya kadarmış sabrım iyi sabrettim vallaaa xgsgxnx
Nietzsche TombulHatun valla canım şuan deneme aşamasındaymış ,happy mom ve kidsde de olacakmış. Sistem oturduğu zaman genel açıklama yapılacak