aykirikadin bizim işin yoğun olduğu dönemler ondan çok aktif olamıyorm birde köyden misafirlerimiz geldi sürekli akraba toplanmasındayız bu aralar 😄 ama peride de eski neşe ypk ya girince bile sarmıyor eskiden yorumlaşmaktan uyuyamazdım şimdi girmeyi bile unutuyorum
Nerdesiniz.
aykirikadin merhaba canım ☺️ ben sınava calışıyorum, o yüzden fazla giremiyorum. Girsem bile fazla yorum yapabileceğim konu olmuyor ya da benim yorum yapasım gelmiyor 😀
Eskobar ben unutmadım haha 🤣
aykirikadin neler yaşadım hayatta olduğuma şükrediyorum şu günlerde sadakanın önemini yine yeniden çok iyi anladım geçtiğimiz günlerde. Birkaç aydır aktif olamıyorum farkındayım ve sizi çok özledim. 2 ay önce yine annemin yanındaydım sağlıksak nedenlerden Rouge canım sana da çok geçmiş olsun. Bayramda türkiyedeydim hafta boyunca. Bayram sonrası ufak bir trafik kazası geçirdim aynı gün 2 sefer ciddi bir kazadan döndüm. O gün ciddi anlamda sıkıntılı bir gündü. Neyseki diyorum cana zarar gelmedi. Kemer takıyorum allahtan bişey olmaz diyenlerden olsaydım bi hastaneye uğrardım. (Kamu spotu 😂) şuan hala expertiz raporu bekliyorum. Bu hafta girmeye başladım foruma neler oluyor takip etmeye çalışıyorum
buzdankalpler aayy canım benim sana da cok gecmiş olsun çok sükür ki bisey olmamış ya insan kücücük bile kaza atlatınca unutamıyor kendine gelemiyor cabuk seni cok iyi anlıyorum sen yine şükür atlatmıssın …teşekkür ediyorum bu arada♥️
Rouge geçmiş olsun şekerim hasta olmana üzüldüm barbimm🌸🤍😍
Hayatonemsemeyedegmez benim nurum cok teşekkür ederim canım benim 🥰❤️❤️
Cicekliperde oh çok şükür en çok korktuğum şey😂
Eskobar Günaydın Canim :)
Sen unutulacak Aşk mısın
Sadece etiketlemede cikmadi nikin:)
Nietzsche Yine gözlerim nietzsche resmini arıyor:)
arman Aşkım Allah yardimciniz olsun.
Allah bağışlasın.
Bende iyiyim saol kuzum:)
Yasak_elma Canim Benim Günaydin.
Allah yardimciniz olsun iki bebe ile zor.
Bende iyiyim.şükür
She_angel Aşkim Allah yardımcınız olsun insalllah.
Bende iyiyim.
Allah ağzımızin tadini bozmasin
Rouge Allah yardimcin olsun Askim
Evet zor is hayat.
Ama sizleri görünce mutlu oluyor insan.
aykirikadin teşekkür ederim 🥰
Cicekliperde öğretmenim Günaydın.
Peridede ilk göz agrimsin sen olmadan olmaz.
Hayatonemsemeyedegmez Nur um Günaydin
Gel yinede gel Aşkim
Bsrkaya Aşkım Günaydın
Allah yardimcin olsun.
Hamilelik hayatin en zor işi.
Birde ev çocuk.
Bende iyiyim Şükür.