@Rouge @Yasak_elma @Cicekliperde @TombulHatun @arman @Sedaa @She_angel @sinsirelllllaaaa @sosyolog1kadin @Sokaklambasi @Slovem08 @Goat @Hayat_ @zarifhanim @Bsrkaya @Bal10cuk @buzdankalpler @Nietzsche @Hayatonemsemeyedegmez @Matruskaa @momsgirl @Muhammedannesi44
Ve daha niceleri…
Nerdesiniz….
Eşlerinizle Çocuklarınızla bir ömür saglikli ve huzurlu olun.
Ama arada gelin perideye
Nerdesiniz.
aykirikadin Ben aslında sürekli aktif oluyorum yorum yapabileceğim konu varsa yapıyorum 😊
aykirikadin ben Türkiye de tatildeyim 2 haftadır bu yüzden girip yorumlara bakabildim sadece yarın döneceğim sonra yorumlaşmalara devam, oğluşumda 6. Ayına girdi çoğu bitti azı kaldı Allah’ın izniyle. Sen nasılsın keyifler yerindedir umarım 😘
aykirikadin Ben gene en aktiflerindenim bazıları tamamen kaybolmuş durumda.Cok yogunum tamda dediğin gibi eşimle ve cocuklarımla ugraşmaktan kendime bile vakit bulanıyorum gece yatağa kendimi nasıl atıyorsam sabaha kadar ic uyanmadan vuruyorum kafayı o derece yoruluyorum😪Genede burayıda aksatmamaya çalışıyorum.Bayadır post acmiyorum farkındayım çünkü posta sahip çıkmam, başında duramam,gelen yorumların hepsine cevap veremezsem diye açamıyorum çünkü buraya gün içinde kısa kısa girip bakıp çıkıyorum sürekli fazla duramıyorum canım malesef😏Sende bayadır yokdun asıl sen nerelerdesin napıyorsun neden kayıptın anlat bakalım🙂🙂
aykirikadin sürekli giriyorum ama benlik bişiler yok 😢😢😢
Ondan öyle bi göz gezdirip geri çıkıyorum bende eskisi gibi özledim aktif olmasını buranın 🫠
Bu arada iyiyim balım bu aralar biraz çalkantılı bir şekilde yaşıyorum. sen nasılsın neler yapıyorsun 🌸🤍
aykirikadin benim biraz kafam dolu hayat/iş olarak da yoğun bir dönemdeyim aslında mutluyum da ama sağlıksal sorunum var biraz ve kafamı bir tık kurcalayan seyler var onlarla uğraşıyorum..gün içinde cok kısa girip çıkıyorum onda da arkadaşımı merak ediyorum aklıma geliyor girip ona yazıyorum çoğu zaman ama en kısa zamanda donucem hersey yolunda yoğunluk da bitiyor yavas yavas
aykirikadin vay beeeee unutuldum
aykirikadin ben giriyorum canım günde bir iki kez. Beni saran post yok ama 🤣
Eskobar unutulmazsın 😍
aykirikadin Burdayız beebğim ama yyorum yapacağım konu fazla olmadından sesizim bazen👻
Cicekliperde amma velakin 😂😂
Bir çocuklu bir de hamiş biri olarakk dunya haline kapılmış kendisini unutmuş bir anne bırakıyorum burayaa 🙈😂 yoğunluktan bende arada giriyorum ama yine de aktifliğimi korumaya çalışıyorum diyelimm 🤭💋 bizler iyiyiz sen nasılsın canimm 🧡
aykirikadin bizim işin yoğun olduğu dönemler ondan çok aktif olamıyorm birde köyden misafirlerimiz geldi sürekli akraba toplanmasındayız bu aralar 😄 ama peride de eski neşe ypk ya girince bile sarmıyor eskiden yorumlaşmaktan uyuyamazdım şimdi girmeyi bile unutuyorum
aykirikadin merhaba canım ☺️ ben sınava calışıyorum, o yüzden fazla giremiyorum. Girsem bile fazla yorum yapabileceğim konu olmuyor ya da benim yorum yapasım gelmiyor 😀
Eskobar ben unutmadım haha 🤣
aykirikadin neler yaşadım hayatta olduğuma şükrediyorum şu günlerde sadakanın önemini yine yeniden çok iyi anladım geçtiğimiz günlerde. Birkaç aydır aktif olamıyorum farkındayım ve sizi çok özledim. 2 ay önce yine annemin yanındaydım sağlıksak nedenlerden Rouge canım sana da çok geçmiş olsun. Bayramda türkiyedeydim hafta boyunca. Bayram sonrası ufak bir trafik kazası geçirdim aynı gün 2 sefer ciddi bir kazadan döndüm. O gün ciddi anlamda sıkıntılı bir gündü. Neyseki diyorum cana zarar gelmedi. Kemer takıyorum allahtan bişey olmaz diyenlerden olsaydım bi hastaneye uğrardım. (Kamu spotu 😂) şuan hala expertiz raporu bekliyorum. Bu hafta girmeye başladım foruma neler oluyor takip etmeye çalışıyorum
buzdankalpler aayy canım benim sana da cok gecmiş olsun çok sükür ki bisey olmamış ya insan kücücük bile kaza atlatınca unutamıyor kendine gelemiyor cabuk seni cok iyi anlıyorum sen yine şükür atlatmıssın …teşekkür ediyorum bu arada♥️
Rouge geçmiş olsun şekerim hasta olmana üzüldüm barbimm🌸🤍😍