aykirikadin merhaba canım ☺️ ben sınava calışıyorum, o yüzden fazla giremiyorum. Girsem bile fazla yorum yapabileceğim konu olmuyor ya da benim yorum yapasım gelmiyor 😀

aykirikadin neler yaşadım hayatta olduğuma şükrediyorum şu günlerde sadakanın önemini yine yeniden çok iyi anladım geçtiğimiz günlerde. Birkaç aydır aktif olamıyorum farkındayım ve sizi çok özledim. 2 ay önce yine annemin yanındaydım sağlıksak nedenlerden Rouge canım sana da çok geçmiş olsun. Bayramda türkiyedeydim hafta boyunca. Bayram sonrası ufak bir trafik kazası geçirdim aynı gün 2 sefer ciddi bir kazadan döndüm. O gün ciddi anlamda sıkıntılı bir gündü. Neyseki diyorum cana zarar gelmedi. Kemer takıyorum allahtan bişey olmaz diyenlerden olsaydım bi hastaneye uğrardım. (Kamu spotu 😂) şuan hala expertiz raporu bekliyorum. Bu hafta girmeye başladım foruma neler oluyor takip etmeye çalışıyorum

buzdankalpler aayy canım benim sana da cok gecmiş olsun çok sükür ki bisey olmamış ya insan kücücük bile kaza atlatınca unutamıyor kendine gelemiyor cabuk seni cok iyi anlıyorum sen yine şükür atlatmıssın …teşekkür ediyorum bu arada♥️

Rouge aman dikkat et kırmızı yiyecekler tüket kırmızı pancar falan çok iyi olur bide zukerrüben gibi bişey vardı yanlış hatırlamıyosam çok yüksekmiş onda et falan çok tüket yeşillik bide kafeini sınırlandır hamilelikte benimde çok oldu

Eskobar Günaydın Canim :)
          Sen unutulacak Aşk mısın
          Sadece etiketlemede cikmadi nikin:)

arman Aşkım Allah yardimciniz olsun.
          Allah bağışlasın.
          Bende iyiyim saol kuzum:)

She_angel Aşkim Allah yardımcınız olsun insalllah.
          Bende iyiyim.
          Allah ağzımızin tadini bozmasin

Eskobar sağol canım kafein bende full zaten🥲yesillik sebze cok yiyorum ama kırmızı et yemiyorum işte keske yesem ..kafein dedin o aklıma gelmemişti kesmeye çalışayım

Rouge Allah yardimcin olsun Askim
              Evet zor is hayat.
              Ama sizleri görünce mutlu oluyor insan.

Bsrkaya Aşkım Günaydın
                Allah yardimcin olsun.
                Hamilelik hayatin en zor işi.
                Birde ev çocuk.
                Bende iyiyim Şükür.