Sevde_20 Kuzuletta ya şöyle bende böyleydim yastıkla değildi ama benimki neyse doğum yaptım aradan 5 6 ay geçti ve eskisi ilişkide de orgazma ulaştım ne alaka bilmiyorum ama doğumdan sonra mastürbasyonu asla aramadım ilişkide orgazm oluyor çünkü olmasa da aramıyorum ama çok şükür okuyo olmaması bi dert yani öyle yapınca vicdandan kötü oluyo hemde ilişkidenn bsy anlamiyosum ben 3 güne bi mast yapacak kadar düşkün biriydim şimdi aklıma gelmiyor cowgirl pozisyonunu öneririm G noktasına tam baskı süper
Kuzuletta Sevde_20 Bende çok fazla darlık var ve şuan 34 haftalık gebeyim. Normal doğum olacak, ya dikiş atarlarda iyice daralırsa diye korkuyorum. İlişkiden acıdan zevk alamıyorum çoğu zaman. Ama bir ay öncesinde doggy pozisyonunda buldum en fazla zevk aldığım pozisyonu
Sevde_20 Kuzuletta ben normal doğumdan sonra genisler zevk alamam diyodum doğumdan sinra daha çok zevk aldım darlıktan dolayı olan acı gitti
Sevde_20 Kuzuletta canım dikişlerle alakası yok doğumdan sonra daha iyi olacak eminim ve fanteziler kurmayı dene seksi şeyler planlar mini etek gibi yanda süslen saçlarını sal ssksteyken birgün kıvırcık yal mesela sekse bakışı değişsin eşinin oral yap oralın püf noktalarını öğren sekste kendimi böyle geliştirdim ben doğumdan iki ay sonra tabikide bu dediklerim zevk almak safece tengebe olmuyor erkekler görsellikten hoşlanır görsel olarak kendini değiştir ✨ korkacağın bişey yok benim yanağım yırtıldı mesela diktiler zevk almam artık saniyodum hiç bişey olmamis gibi hissetmiyorum bile bunu dikisten korkma diye söylüyorum doğumda da bacaklarını kaldırma sakın benim gibi yırtığın olur sakın bacağını kaldırma ve nefesini iyi al ver hemen çıksın diye itme kesi atmadi benimki yırtıldı mesela atsaydi iyiydi ne çektim😂😂😂😂😂😂😂😂😂