• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

aykirikadin En uzun en akademik olarakk imza mı atmışım ne mutlu banaa 🌷🙈 teşekkür edeerim canım. Bu aradaa çok çok güzel bir post olmuş farklı olmuş beğendim 🤍
En bilgili ve akıcı yorumlayan @zarifhanim veee en favorimm @zarifhanim 🕊️ gerçekten içten içe nedense çok seviyorum kendisinii. Herkesden ayrı tutuyorumm. 😚
En şefkatli yorumlayan Bana göre de @Sedaa 🤍
En sert ya da böyle lafını esirgemeyen diyebiliriz aslında bu çokta sertlik anlamında değil ama çok taviz vermeyen de diyebiliriz @Nietzsche ve @Eskobar 🙈 En kısa yorumlayan @Cicekliperde vee @bitterdelisi24 olabilir 🤗 kısa ve öz 😂 En uzun yorumlayan benim için yine @zarifhanim 🌸
En yorumlarını aradığım @TombulHatun @Yasak_elma @Ask_hosmus sizi yine ayırmadım bak 😂 @HurremSultan
Peridenin En bakımlısı olan @Rouge 🎉🎉🎉

Ya çok güzel bi postt 🤩hızlı yazıyomuşumm Allah allah oda iyi 😁🌿
    En tatlı yanaklarını mıncıklamak istediğim @HurremSultan @Rouge 🥰🤭
    En libodinu yüksek @aykirikadin 🤣😋
    En akademik yorumlayan kesinlikle @zarifhanim 🤍
    En hızlı yorumlayan @MedavikPastam ❤️🌺
    En sıcak kanlısı @Cicekliperde 🌿@Bsrkaya 😍😍😍😘😘😘😘
    En yakın hisetim @buzdankalpler 🌺🤍
    En Samimisi @Yasak_elma arman

çok güzel
      bi post ama birini yazsam unuttugum olur o yüzden ben sadece yorumları okucam ❤️🤣

aykirikadin empati yapmadan yorumlamam zaten genelde de yorumlamam 😂 okur, şaşırır , kendi kendime yorumlar başka posta bakarım

aykirikadin Kız ya yerim ya seviyorum seni 😘😘💗hep icimden gizli seviyorum seni🧡 nebilm bana gizemli bi his veriyorsun sanki böyle görünüp kaçan yorumunuda herzaman posta göre cuk yapan birisin👌Fazla polemiğe girmeden kısa ve öz cevaplar veriyorsun hep aşko😊

Bsrkaya Ah büşüm çilekli pastam🍓🍰 icimde çiçekler açtıranlardansın burada biliyormusun💕🌸Peridenin en anlamlı ve samimi yorum yapanlarındansın sende😘

Yasak_elma aaayy çok severim çilekli pastayı 🤩😋 canım çekti bakk 🙈 sende öylesin Askıımm 💋
          @TombulHatun acileen aramıza dönmelisin artıkk ne zaman bitecek bu hasretttt 🤭🙈😂 ayırmam tabi kız bitirim ikili gibisiniz artık siz 😂

Bsrkaya mayıs sonu bitecek inşallah üst üste geldi işler eski formuma döneceğim şuan yıkılmadm ama ayakta da değilim 😆😆