• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

çok güzel
bi post ama birini yazsam unuttugum olur o yüzden ben sadece yorumları okucam ❤️🤣

aykirikadin empati yapmadan yorumlamam zaten genelde de yorumlamam 😂 okur, şaşırır , kendi kendime yorumlar başka posta bakarım

aykirikadin Kız ya yerim ya seviyorum seni 😘😘💗hep icimden gizli seviyorum seni🧡 nebilm bana gizemli bi his veriyorsun sanki böyle görünüp kaçan yorumunuda herzaman posta göre cuk yapan birisin👌Fazla polemiğe girmeden kısa ve öz cevaplar veriyorsun hep aşko😊

Bsrkaya Ah büşüm çilekli pastam🍓🍰 icimde çiçekler açtıranlardansın burada biliyormusun💕🌸Peridenin en anlamlı ve samimi yorum yapanlarındansın sende😘

Yasak_elma aaayy çok severim çilekli pastayı 🤩😋 canım çekti bakk 🙈 sende öylesin Askıımm 💋
      @TombulHatun acileen aramıza dönmelisin artıkk ne zaman bitecek bu hasretttt 🤭🙈😂 ayırmam tabi kız bitirim ikili gibisiniz artık siz 😂

Bsrkaya mayıs sonu bitecek inşallah üst üste geldi işler eski formuma döneceğim şuan yıkılmadm ama ayakta da değilim 😆😆

aykirikadin ayy canım benim 🥰 öğretmen kişiliğimden sanırım herkese tanısam da tanımasam da hep sefkatli yaklaşırım ,sende beni tanımadan hissetmişsin 😘 aslında yorumlarim daha da uzun olabilir ama ben kısa kesiyorum 😄 uzun uzun anlatmayi severim. 😄
          En aykırı kadınım, özletiyorsun kendini, senin o eğlenceli postlarını arıyor gözlerimiz. ☺️ En eğlenceli, en pozitif kadın 🤍

Bsrkaya ahh canımmm 🥰 biri daha beni şefkatli görmüş, anne yüreği işte naparsın 😄 ya da kişilik meselesi. 🌸
          Sende cok tatlı ve naifsin, herkese bıkmadan usanmadan uzun uzun anlatarak yorum yapıyorsun ☺️

aykirikadin Ben kısa ve öz bişekilde yazmak istiyorum unuttuklarım olursa şimdiden af ola ama onlar kendilerini bilir diye ďüşünüyorum🤗❤
            @bitterdelisi24 Bsrkaya TombulHatun arman @Hayatonemsemeyedegmez @zarifhanim @aykirikadin @Rouge @Ask_hosmus @Sedaa @Cicekliperde @Cicilibicili @MedavikPastam @Bal10cuk @She_angel @ZRaporu @HurremSultan
            Isimlerini etiketlegim arkadaslarım yorumlarda ve postlarımda yorumları aradığım ve inşallah ….. da yorum yapar dediğim kişiler💕😘Yorumlarını en yalansız ,en samimi,en anlamlı bulduklarımsınızz kızçelerim seviyorum sizleri 🤗❤❤

TombulHatun Sırdaşım,dert ortağım,temiz kalplim💕bende seni cok seviyorum bunu sana her fırsatımda söylüyorum gene söyleyeceğim iyiki varsin tombulum canım benim❤😘Senin yerin apayrı