• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

Yasak_elma bazen ben de kendimi unutuyorum 😂 şaka bi yana takılmam öyle şeylere üzülme sen hiç sıkma güzel canını

aykirikadin en aykırı kadın sensin tabiki 😅
En uzun yorumlar yapan : @Bsrkaya ve @Sedaa
En pozitif en tatlı @TombulHatun
En aktif Yasak_elma
Dini konuda en bilgili @zarifhanim (fikirlerine önem veriyorum.
En özlediğim @Kuzulkurt
Cilt konusu ve rutinler konusunda en bilgili gördüğüm ve fikirlerine önem verdiğim @handegs (unuttum kullanıcı adını) @Rouge
En Kısa yorumlar @bitterdelisi24
En sıcakkanlı @Hayatonemsemeyedegmez
En açık sözlü @Nietzsche
En çok diyet yapan @Cicikiz
Kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın. Daha uzun uzun yazmak isterdim ama zor bir süreçten geçiyorum. İçimden girmek bile gelmiyor. Sizleri seviyorum. Hepinizin yorumu, görüşü değerli benim için. Sizleri seviyorum 🌼

zarifhanim ah canım senin yerin apayrı gerçekten , bakış açın dusuncelerin olayları durumları anlatma kabiliyetini hep imrenerek okumusumdur keşke disar hayattada seninle tanisiyor olabilsem keske arkadaş olabilseydik 🌼🥳

Rouge temmuzda sınavım, o güne kadar böyle ara sıra girmeye devam edicem. Birde sınav haricinde cok yoğun geçiyor günlerim, hic evde durmuyorum, bir oraya bir buraya gidiyorum sürekli 😂 düzelicez inşallah be 😂

Ask_hosmus ayy tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun canım haliyle burası aklına mı gelicek :) özlendin ama arada bi kendini belli et git 😘🤣

Polyannacilik Canım benim çok teşekkür ederim. Bende yorumlarını görünce hiç geçmeden oluyorum. Normal hayatta da karşılaşabilsek yine çok memmun olurdum ☺️

Sedaa bebeğim❤️ sende benim için özelsin🥹