aykirikadin en çok kucak severim ve bizimde bebekler için verdiğimiz molalar sayılmaz ise 1 1 buçuk saat sürüyor on sevisme de dahil💕🦋🌈

Yinee formundasıınn aykırıKadınn 😌 yine muazzam bir post olmuş perideye canlılık getirecek vallahi sende olmasan peride kaybolup gidecek 🤷🏻‍♀️ çok iyi bir post olmuş tuttum bunu ✨
    Benimm en sevdiğim pozisyon kucak ve doggy pozisyonu misyonerde severim amaa daha çok bu ikisi 👌🏻 veee saatlerimiz on sevismeyle beraber 1.5 saat oluyordu, şuan bakalım nasıl olacak 2. Bebislerleee 🙈

aykirikadin pozisyon olarak en çok kucakta ve doggy pozisyonunu seviyorum sürede tamamen bebemin uykuya ne kadar daldığına bağlı 20 dk ve 1 saat arası sürüyo

ben de en çok kucakta severim😂Aslında hepsi ayrı güsel ama🫠🫠
        Toplam 25-30 dakka

aykirikadin bazen mekana göre kaçak olanlar ani olur bazen uzun sürdüğü zamanlar da olur. Ortalama 30 dk 45 dk diyebilirim. Pozisyon konusunda da bende kucakta severim ama tüm pozisyonlar tercihim, değişiklik iyidir

aykirikadin hepsinin yeri ayrı ama kucak ve misyoneri daha seviyorum,şimdi hamilelikten dolayı biraz mecburen kucak oluyor haliyle😁 zaman bolsa en azı 1,5 saat ama bazen işe gidiceği zaman tutturduğunda 20 dk gecmiyor yani o anlık duruma göre süre genelde

aykirikadin Etiketlenmemisim ama olsun 🥲
              misyonerden nefret ederim aşırı canım acıyor.
              Doggy ve yan yana uzanmış şekilde candır.
              1 saat ortalama 🥳

aykirikadin renkli bir post olmuş 💚 ben kucak seviyorum,süresi de isteğe göre değişiyor genelde 1 saat 🌸 doggyi eşim çok istiyor ama ben hiç bişey anlamıyorum ya 😅

aykirikadin en sevdiğim orgazm olduğum pozisyon misyoner ön sevişme ile beraber 25-30 dk sürüyor bazen bebe sağolsun akıl orda olunca 10-15 dk 🥹🤤😍