aykirikadin şöyle diyeyim bana göre dakikası yada pozisyonu önemli değil o an nasıl canım istiyorsa öyle yaparım aldığım zevk önemli 😂
Renkli Cinselliğimiz..
aykirikadin bazen mekana göre kaçak olanlar ani olur bazen uzun sürdüğü zamanlar da olur. Ortalama 30 dk 45 dk diyebilirim. Pozisyon konusunda da bende kucakta severim ama tüm pozisyonlar tercihim, değişiklik iyidir
Kız herkes de kucakta seviyor, kucağı nasıl beceriyorsunuz ya dizlerim baldırlarım ağrıyor max 3 dakika sabır ederim ona dmdkdjdjej
aykirikadin kız benim öyle bi postum yok ki 😂 nerden çıktı varsa da ben hatırlamıyorum 😂😂
aykirikadin hepsinin yeri ayrı ama kucak ve misyoneri daha seviyorum,şimdi hamilelikten dolayı biraz mecburen kucak oluyor haliyle😁 zaman bolsa en azı 1,5 saat ama bazen işe gidiceği zaman tutturduğunda 20 dk gecmiyor yani o anlık duruma göre süre genelde
aykirikadin Etiketlenmemisim ama olsun 🥲
misyonerden nefret ederim aşırı canım acıyor.
Doggy ve yan yana uzanmış şekilde candır.
1 saat ortalama 🥳
aykirikadin renkli bir post olmuş 💚 ben kucak seviyorum,süresi de isteğe göre değişiyor genelde 1 saat 🌸 doggyi eşim çok istiyor ama ben hiç bişey anlamıyorum ya 😅
aykirikadin 1 saatten fazlami?
aykirikadin en sevdiğim orgazm olduğum pozisyon misyoner ön sevişme ile beraber 25-30 dk sürüyor bazen bebe sağolsun akıl orda olunca 10-15 dk 🥹🤤😍
- Düzenlendi
TombulHatun Aşkım tecrübe konuşuyor
soulless misyoner ve kucak.zaman fena değil🔥🔥💃❤
Uykulupingue 🔥🔥💃❤
Tecrübe konuşuyor
rafadanyumurta Aşkim kusura bakma.
Cevap için teş🔥🔥💃❤
Goat 🔥🔥💃❤
Bir buçuk saat.vuuuuu
Etipetito Aşko gidip bakayim barii🤷♀️🤦♀️
Cicikiz vardir vardur….🔥🔥💃❤
MedavikPastam Tecrübe 🔥🔥💃❤ Askim