Aysu111 Sabahin xeyir canim. Yazdiqlarimi yarimciq oxudum Dunen axwam yoldawim evdeydi deye Bildim ki cavab yazmaga da vaxdim olmayacaq. Ilk once sene gulub ele salanlari Allaha tapwir. Onlar ne bilirleri axi Sen ne yawamisan. Hisslerin itiribler ki seni de ele salirlar. Gulunc veziyyetinde ozleridi eslinde.
Allah o insaninda cezasin verecek o biri dunyada. Can baci hamilelikde doymek nedi. Neler cekdirib sene qansiz. Eslinde susduqca cixirlar adamin bawina. Ele insanlarin qarwisinda hayasiz olmaq lazimdi. Yoxsa ki, fagir birini gorende lapda bawinnan basib isdedikleri kimi doyullerde soyullerde.
birde ki ollar en pis insanlardi. Esdafurullah namaza soymek nedi. Allah ollarin hamisinin balasini versin. Dinsiz imansizlar. O qeder eseblewdim o sozu gorende
Ozunde baci balana gore caliw yaxwi ol. Yaxwi ol ki, balani boyude bilesen, onun behresin gorub her kesin icinde alni aciq, uzu ag men boyutdum ovladimi deyib sineni geresen. Ozunu yipratma. Kecmiwi unutmaq o cetinlieri unutmaq cetindi bilirem. Ama heyat qabagdadi. Qarwina baxib one irelileyib, meqsedlerine catmalisan. Geride qalmamalisan. Ozune gore , en esasda korpene gore.