🧸Sabah kalınca yarım limonun suyunu,1 tatlı kaşığı sirke ile içiyorum.
🧸 Kahvaltıyı saat 12 .00de yapıyorum.
Kahvaltı saatine kadar filtre kahve☕ , 🍒 sapı çayı ya da yeşil çay 🍵 içiyorum.
🧸Saat 12.00 de yulaflı bir kahvaltı yapıyorum.
🧸Saat 15.00 gibi hafif şeylerle ara öğün yapıyorm çok acıkırsam.
🧸17.00 te akşam yemeği yiyorum o gün ne piştiyse sebze yemeklerinden.
🧸Ekmek,makarna,pilav yemiyorum.
🧸 Çok canım isterse kepekli diyet ekmeği yiyorum 1 dilim.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🧸Bu arada sabahları karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum sezeryan göbeğimin gitmesi için ve ip atlamaya çalışıyorum…🧸
bir müddet sonra mide çok da yemek yemek istemiyor.
🧸Evet kızlar sizler neler yapmaya çalışıyorsunuz zayıflamak için 🤔😁
🧸Bu arada benden 2 kilo gitti bile.💃💃💃
74 kiloydum hedefim şimdilik 60📍

Bal10cuk ben sabahları aç karnına karın egzersizleri ve kalça egzersizleri yapıyorum ,kilom olduğu için yapmıyorum, göbek sarkması var birazcık onun için bide popom küçüldü büyüsün diye yapıyorum maksat kum saati vücudum olsun😂😂ben spor yapınca kilo alanlardanım 2 hafta önce diş serüveni atlattım o süreçte 67 kiloydum 58 e düştüm uykusuzluktan ve yorgunluktan dolayı şimdi 59 oldum bakalım ne zaman biticek spor serüvenim, sanki kahvaltını geç yapıyormuşsun gibime geldi 12 kahvaltı için çok geç değil mi?

Bal10cuk Kolay gelsin💪 En önemlisi ekmek makarna pilavı çıkarmışsın ya kesinlikle kilo verirsin. Bende böyle 2 ayda 13 kilo vermiştim👄

Ben zayıflama postuna yorum yapmaya çalışıyorm🤣araya Yemeksepeti reklamı giriyor imtihana bakın

Bal10cuk sabah diyete başladım akşam waffle sonlandırdım söyliceklerim bu kadar 🤣🤣🤣🤣

Cicikiz naaptnn seeenn🤣
          bende bugün mercimek köftesi yaptk komşumla ondan sonra yemedim hiç 💃🤣