AksoyS çok teşekkür ederim canım ,☺️ inan her anne bu yollardan geciyor, böyle anlarda eş seçiminin ne kadar etkisi olduğunu iyi anlıyor insan. O yüzden evlenmeden önce eş seçimini doğru yaparsak ,daha sonra cocuk oldugunda ya da biz hastalandigimizda gözümüz arkada kalmayacak ,ilgili bir eş, hem ev işi hem cocuk bakımında iyi bir baba görmek bizi gururlandırıyor. Sen evlimiydin bilmiyorum ama inşallah her kadın annelik duygusunu tadar ☺️

Bsrkaya hava sürekli yağışlı olduğu için dışarı çıkaramıyorum kızım 4 yaşında oğlum 22 aylık oldu bugün. Ama bugün hava iyi eğer akşamüstü 6-7 gibi çok serinlemezse 1-2 saat eşim işten gelene kadar parka götürmeyi düşünüyorum inşaallah onlarda evde bunalıyolar bende bunaliyorum

HurremSultan postlarda en mantıklı yorumlar sende canım. Boşuna dememişler kelin ilacı olsa kendi başına sürer die. Burda kimsenın seni yadırgamaya hakkı yok. Öyle yaparlarsa kalayla gitsin.herkes önce bi kendine baksın dimi ama.Önce kendine değer ver. Kendin için yaşamayı öğren. Bizim yaptığımız en büyük yanlış. Evlenınce kendimizi evimize eşimize adayarak yaşamamız maalesef. Once kendini düşünmen gerekiyor. Sen iyi olursan ve kendin için bişiler yapmaya başlarsan inan ki çocukların da huzur bulucak.

HurremSultan bu durumu 16yaslarında yaşıyordum öfkemi kontrol edemiyordum o anda birini öldürsem sakınlestikten sonra haberim olur kavga ettiğim zaman konu nerden başladı neyden çıktığını hatırlamıyorum mesela anı yüzden hastanede yattım ondan sonra düzeldim 😂 delilerin arasında

Bsrkaya bende kendimden ümidi kestim 😂😂 bu hafta full yağışlı gösteriyo Kastamonu bu sene parka gidemiycez galiba geçen sene bu zamanlar kızımı da oğlumu da eşimin işten gelme saatine yakın götürür 1-2 saat parkta oynatırdım bu sene daha tişörte bile geçmedik hala uzun kollu giydiriyorum çocuklarıma

Deli-hatun evett yaa yaz gelmedi bir türlü 🤦🏻‍♀️ Kastamonuya gelmiştim küçük bir şehir bir girisi vardı bir de çıkışı 🤭😅

Bsrkaya Evet Kastamonu küçük şehir ama çok güzel ilceleri var ve Kastamonu yeşillik açısından zengin bir il hatta bı ara Türkiye’nin en temiz illerinin listesi arasında yer almıştı ama bı kastamonulu olarak sen kaç ilçesine gittin diye sorsan 6 ilçesine gittim 😂 daha gidemediğim ama gitmeyi istediğim birkaç tane ilçesi daha var bakalım nasip gidebilirsem oralarada gidicem inşaallah

Bsrkaya 3 gün acik görünüyo Kastamonu Allah nasip ederse bu aksilik çıkmazsa inşaallah yarın akşam götürücem çocukları 😂😂😂😂🫣🫣

Bsrkaya 😂😂😂 ben seni çok sevdim canım ya tam kafa dengisin valla keşke yakın olsakta arkadaş olsak seninle 🥰🥰

Deli-hatun keskee yaaa 🥰 benimde burada cokk sevdiğim kişiler var boyleee terlikleri giymelik pıt pıt kapı komşum olsun dediğim 🙈😅 bende seni sevdim canımm 💐😚