HurremSultan hmm şimdi anladım , kuzum gene dönme peşinde o dönecek senin peşinde diyorum bak 7 yıllık evliyim tecrübem var dinle sen beni uğraşma onunla aniden ona karşı olan bağırıp çağırmalarını , sinirini kes , adam neye uğradığını şaşırır ne oldu buna bı anda der o döner bu sefer peşinde
Öfkemi kontrol edemiyorum
HurremSultan Ah canım benim biraz sabır bebelerin büyüsün hersey rayına girecek bu sefer onlar senin enyakın arkadasların olacak.o darlanma bastığında lahavle çek sürekli ya sabır çek kalpten ve defalarca derin derin nefesler al biraz daha iyi hissedeceksin.Iki kucuk cocuga bakmak hic hiç kolay değil anlıyorum seni.Bende çok aģlarım sinirden çaresiz hissettiğimden ama hep sabır çektim bu günlerin geçici bi süreć olduğunu hatırlattım kendime.Benimde iki çocugum var.Ne özel hayatımız kaldı eşimle ne bi sohbet muhabbet edebiliyoruz e buda agrasiflik olarak yansıyor gündelik yasantımızda.Evdi,cocuklardı,yemekti hiç kendime zaman ayıramıyorum zaten hemen akşam oluyor.Benimde hiç öyle dertlesebileceğim bi arkadaşım sırdaşım yok komşumda yok.Aslında ben artık yanlızlıga alıstım tek tabanca kendi kabugumda yaşamayı seviyorum artik sende sevmeye çalış hayatını kendini bunların geçici olduğunu hatırlat kendine.Eşinlede birbirinizin ceviz kabugunu doldurmayacak sebeplerden kalbinizi kırmayın bugünlerde gelir geçer dil yarası kalır kuzum
Adet olmuşsun herşeye sinir olmuşsun.
sabırlı ol Aşkitom😚
HurremSultan canım anladım seni sende konuşma onu görmemezlikten gel hem bu şekilde kavga da etmezsiniz ve çocukların için daha iyi olur daha sonra o dönüp dolaşır arkandan emin ol 🌸
HurremSultan umarım aranızdan ki sorun bi an önce düzelir canım eşini karşına alıp anlayacağı şekilde içini dök seni anlar belki de🌸
HurremSultan umarım düzeltirsiniz
HurremSultan o zaman sende onu görmezden gel canım, o sana nasıl davraniyorsa sende ona öyle davran, Ailem yok ,tek sevdiğim eşim diyerek sen onu merkezine koymuşsun zaten, bence bu yanliş bana göre. Ailen olmayabilir, ama eşini de bu kadar yüceltme bence. Baksana o da bunun farkında. Nasıl olsa benden baska kimsesi yok, gidecek yeri de yok diye düşünüyordur ve bence böyle düşündüğü icin seni kaale almıyor olabilir. Eşinde kaybetme korkusu yok, yani seni kaybederim diye düşünmüyor sanki. Eğer senin mutsuz oldugunda gideceğini bilse böyle davranır mı? Bence davranmaz. 🤷🏻♀️ Önceden de böylemiydi eşin yoksa çocuklardan sonra mi böyle oldu.
HurremSultan inanır mısın çok Kısa bir süre öncesine kadar aynı durum bende de vardı maalesef…
Ne yaparsam yapayım öfkemi bastıramıyordum.
Ve dediğin gibi en çok öfkem tribim de eşime karşı
Ha ortada ele avuca gelecek bi sebep varmı diye sorsan gerçekten o da yok! En ufak yaptığı şeye karşı bile tahammülüm olmazdı
Sonra bir gün oturdum düşündüm,ben aslında en büyük zararı kendime vermişim…Bırak dedim ya sal!
Kim neyi nasıl yapıyorsa yapsın zaten tavır yapsam bile o kişi yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor ve edecek en nihayetinde
O yüzden Şuan biraz daha durgunum buna boşvermişlik mi dersin yoksa bastırılmış öfke mi dersin bilemem, ama bildiğim ve sana söyleyeceğim tek şey seni anlamayan birinde bişeyleri değiştirmeye çalışma sonunda hırpalanan ve yıpranan yine kendin oluyorsun..!
- Düzenlendi
Bsrkaya ya evet farkındayım. Benim küçükken yaşadığım birçok travmam var. Bu beni çok hırçınlastirdi. Sonra aştım bu durumu eşim hayatıma girince. En güzel anlarimi onunla yaşama hayali kurdum hep. Çok çok çok zor zamanlar yaşadım onunla. Evet suanda çok iyi bir eş. Ama zamanında onu bu kadar iyi yapabilmek için ben kendimi paraladım tabiri caizse. Yani o hep böyle değildi. Sırf sevdiğim için uğraştım. Ben o iyi bir baba iyi bir eş olsun diye gençliğimi verdim. Bana bu güne kadar yaptığı yaşattığı kötü şeyleri durumları sözleri hareketleri anlatsam hepiniz bana burda neden bu kadar ugrastin dersiniz. Bunları anlatıyorum çünkü neden ona bu kadar sinirlendiğimi anlayın istiyorum. Genelde iyi devam ediyoruz. Birde ben pek uzatmam birseyleri. O yuzdennde böyle iyiyiz aslında. Kavga edip tartışıyoruz. Çoğu zaman evet ilk sinirlenenn ben oluyorum ama tamamen yipranmisliktan dolayı. Ben sinirlenince sadece sesimi yükseltip ağlarım mesela ama o herseyi söylemeyi hak görür kendisinde. Yani evet şuanda yine çok büyük sorunlarımız yok belki ama benim psikolojim çok bozuldu. Sizin yazdıklarınızı okudum dün gece. Hepinize tek tek hakverdim. Ben aslında ona kalbimde çok büyük bir yer vermişim çok fazla beklenti içine girmişim. Geri çektim kendimi artık. Tebessüm etmek bile gelmiyor bugün içimden. Umarım kendimi hep böyle ondan uzak tutmayı başarabilirim. Aksi halde benim gevirdigim bu sinir krizleri bir gün sonum olucak. Hissediyorum. İçimdeki o sonsuz öfke beni bitirecek. İnşallah Rabbım kalbime inşirah ferahlığı verir. Belki o sinir anlarımda ağzımda hep dua olmasa çoktan kendimi kaybetmiştim bile. Buraya çok detaylı anlatamıyorum belki ama inanın bana tartışma anlarında benim yerimde siz de olsanız aynı tepki olmasa bile buyuk bir tepki verirdiniz. @Sedaa @Mayoneziseverim Gurbetgelini_ @Poncikanneee @She_angel @aykirikadin @Yasak_elma @Ask_hosmus
Bsrkaya ve evet zaten postu açma sebebim benim kendim. Sinir anında kontrol kaybı yasamam. Nefesimin kesilmesi. Ellerimin titremesi. Ben kötüyüm zaten. Ben birseyleri tek halledemedigimi farkettim.
- Düzenlendi
Sedaa benim gözümün kara olduğunu biliyor. Ama şöyle birsey var. Aldatma olmasa ayrılmayacağımı da biliyor. Allah basa vermesin ama onun dışında birsey için ayrılmam. Bende bazen kaybetme korkusu yok diye düşünüyorum ama bende pek korku olmadığını biliyor ya öyle düşünüyorum. Kendinde kötü birsey yapmadığını düşünüyor. O gece onunla konuştum mesajlaştık baya. Şuanda iyi gibi. Ama hep böyle oluyor. Ben mahfpluyorum kahroluyorum. Benim kötü olduğumu görüyor kendini düzeltiyor hersey iyi hoş sonra ben iyi olduğumu görünce hoppala başa sar. Sonra sanki hiç bana bunca kötü şey yaşanmamış gibi gülücükler atıyor sende amma abartıyorsun oluyor. Sevgiliyken ve çocuk olmadan önce daha kötüydü şuanda çok çok daha iyi
aykirikadin keşke sadece adet olunca olsa bebeğim. Ben hiç iyi değilim. Korkuyorum. Kendimden korkuyorum.
HurremSultan Bu neyden ötürü geliyor biliyor musun çok fazla taviz vermişsin kendinden , çok fazla eşine anlam yuklemissin içinde , verdiğin degeri karşı taraftan alamayınca da ofken ortaya çıkıyor. Ben bu kadar taviz verirken birseylerden sen neden beni görmüyorsun diyee, veee kendine de çok kızıyorsun neden böyle bir insana bu tavizleri verdim diye. Öfke patlaması yaşıyorsun. Aslında kendine yapıyorsun bırak. İnann bırak. Karşı taraf ne kadar yapıyorsa sende o kadar yaparsan sabrın tükenmez. Sen çok verici olursan bu illa bir yerden cikar. Böyle çıktığı gibi. Sonra sana delirmiş derler. Kim için ne için görüyorsun. Değmiyor kimse için . Kocan da olsa. Bu boyle. Kimseye fazla değer vee iyilik yapmayacaksın. Gün gelir içine dert omuzlarına yük olur. Bağırsan da çağırsan da rahatlayamazsin. Kendinden ödün verme birşeyler için. Tek senin mücadelenle oluyorsa bırak olmasın. Sende bir insansın. Vee kendini gör. 🌷
Bsrkaya öyle yapicam artık. Keşke sevgim azalsa diye dua eder oldum. Fazla sevgi de zararmış🥲 çok fazla sevdiğimi biliyorum. Farkındayım. Engel olamıyorum. Dua ediyorum. Rabbım azaltsin inşallah diye. İnşallah hiçbirimizin evinden huzur eksik olmaz🤲🏻
HurremSultan inşallah kuzum
HurremSultan en kısa zamanda bu yaşadığın sıkıntıdan bi an önce kurtulursun inşallah ama lütfen ne olursa olsun önceliğin hep kendin olsun eşimizde olsa ailemizde olsa kendimizden bi başkasına öncelik verdiğimizde yine en çok sonunda kendimiz üzülüyoruz bunu yapma hep mutlu olmak için kendin için çabala hayat çok kısa cidden bi gün hepimiz ölüp gidecez arkamızdan üzülecekleri en fazla bi kaç gün o yüzden kimse için kendini yıpratma 😍
HurremSultan bende sinirlenince çok körü oluyorum ama şöyle bi çözüm buldum eşim sinirlenince susuyorum ben sinirlenince ilk o susmuyordu onu öyle görünce kendimi ondan çektim onun ortada olduğu yerlerden öfkem bitince yine surat yapardım ama o peşimden gelsin diye beklerdim seni çok iyi anlıyorum anlaşılmak hoş tutulmak ,sevgi fazlasıyla ,sendeki sevgi çok çünkü bunların hepsini ondan bekliyorsun alamayınca boşa kürek sallamış gibi oluyorsun bu ağrına gidiyor.
Kavga anında sürekli dua oku bebeklerini düşün çok küçükler mesela ben kimseye bişey yapmamak için evdeki döşek yatak battaniyeyi ısırıyorum vuruyorum öyle içime ferahlık geliyor belki saçma ama çocuğuma yansıtmaktan daha iyi 🌸
Allah kalbine göre versin inşallah herşeyi öfkeni düzeltebilirsin kontrol altına alabilirsin inşallah
HurremSultan sen=ben diyebilirim. Hiç bir şeye tahammülüm kalmadı özellikle 2.ci dogumumdan sonra ne çocuklarıma ne eşime nede bir baskasina asla tahammülüm yok aniden sebepsiz yere sinirleniyorum. Mesela kızım bişey mi döktü hiç abartılacak bişey değil ama ben aniden barut gibi parlıyorum eşimde bana hep çocuklara çok bağırıyorsun delirteceksin çocukları diyo ama elimde değil psikolejim bozuldu gerçekten psikolejim bozuldu 4 duvar arasında durmaktan eşime psikolga gidiyim destek alıyım biraz kafam rahatlar diyorum sen deli misin diyo bana göndermiyor bende haliyle 2 çocukla tek başıma gidemiyorum doktora napocak bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum ve özellikle çocuklarım için çok üzülüyorum
- Düzenlendi
Deli-hatun kuzum biraz hava al dışarıya çık cocuklarınla aktivite yapmıyor musunuz ? Bir parka gitmek bile insanın havasını aniden değiştiriyor. 🤍 Kendini o moda sokmamaya çalış ve çocukları evde zaptetmek inan çok zor en iyisi dışarıda atacaklar enerjilerini vee sende çok yorulmamis olursun 🤗 bu arada kaç yaşındalar