HurremSultan Bu neyden ötürü geliyor biliyor musun çok fazla taviz vermişsin kendinden , çok fazla eşine anlam yuklemissin içinde , verdiğin degeri karşı taraftan alamayınca da ofken ortaya çıkıyor. Ben bu kadar taviz verirken birseylerden sen neden beni görmüyorsun diyee, veee kendine de çok kızıyorsun neden böyle bir insana bu tavizleri verdim diye. Öfke patlaması yaşıyorsun. Aslında kendine yapıyorsun bırak. İnann bırak. Karşı taraf ne kadar yapıyorsa sende o kadar yaparsan sabrın tükenmez. Sen çok verici olursan bu illa bir yerden cikar. Böyle çıktığı gibi. Sonra sana delirmiş derler. Kim için ne için görüyorsun. Değmiyor kimse için . Kocan da olsa. Bu boyle. Kimseye fazla değer vee iyilik yapmayacaksın. Gün gelir içine dert omuzlarına yük olur. Bağırsan da çağırsan da rahatlayamazsin. Kendinden ödün verme birşeyler için. Tek senin mücadelenle oluyorsa bırak olmasın. Sende bir insansın. Vee kendini gör. 🌷
Öfkemi kontrol edemiyorum
Bsrkaya öyle yapicam artık. Keşke sevgim azalsa diye dua eder oldum. Fazla sevgi de zararmış🥲 çok fazla sevdiğimi biliyorum. Farkındayım. Engel olamıyorum. Dua ediyorum. Rabbım azaltsin inşallah diye. İnşallah hiçbirimizin evinden huzur eksik olmaz🤲🏻
HurremSultan inşallah kuzum
HurremSultan en kısa zamanda bu yaşadığın sıkıntıdan bi an önce kurtulursun inşallah ama lütfen ne olursa olsun önceliğin hep kendin olsun eşimizde olsa ailemizde olsa kendimizden bi başkasına öncelik verdiğimizde yine en çok sonunda kendimiz üzülüyoruz bunu yapma hep mutlu olmak için kendin için çabala hayat çok kısa cidden bi gün hepimiz ölüp gidecez arkamızdan üzülecekleri en fazla bi kaç gün o yüzden kimse için kendini yıpratma 😍
HurremSultan bende sinirlenince çok körü oluyorum ama şöyle bi çözüm buldum eşim sinirlenince susuyorum ben sinirlenince ilk o susmuyordu onu öyle görünce kendimi ondan çektim onun ortada olduğu yerlerden öfkem bitince yine surat yapardım ama o peşimden gelsin diye beklerdim seni çok iyi anlıyorum anlaşılmak hoş tutulmak ,sevgi fazlasıyla ,sendeki sevgi çok çünkü bunların hepsini ondan bekliyorsun alamayınca boşa kürek sallamış gibi oluyorsun bu ağrına gidiyor.
Kavga anında sürekli dua oku bebeklerini düşün çok küçükler mesela ben kimseye bişey yapmamak için evdeki döşek yatak battaniyeyi ısırıyorum vuruyorum öyle içime ferahlık geliyor belki saçma ama çocuğuma yansıtmaktan daha iyi 🌸
Allah kalbine göre versin inşallah herşeyi öfkeni düzeltebilirsin kontrol altına alabilirsin inşallah
HurremSultan sen=ben diyebilirim. Hiç bir şeye tahammülüm kalmadı özellikle 2.ci dogumumdan sonra ne çocuklarıma ne eşime nede bir baskasina asla tahammülüm yok aniden sebepsiz yere sinirleniyorum. Mesela kızım bişey mi döktü hiç abartılacak bişey değil ama ben aniden barut gibi parlıyorum eşimde bana hep çocuklara çok bağırıyorsun delirteceksin çocukları diyo ama elimde değil psikolejim bozuldu gerçekten psikolejim bozuldu 4 duvar arasında durmaktan eşime psikolga gidiyim destek alıyım biraz kafam rahatlar diyorum sen deli misin diyo bana göndermiyor bende haliyle 2 çocukla tek başıma gidemiyorum doktora napocak bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum ve özellikle çocuklarım için çok üzülüyorum
- Düzenlendi
Deli-hatun kuzum biraz hava al dışarıya çık cocuklarınla aktivite yapmıyor musunuz ? Bir parka gitmek bile insanın havasını aniden değiştiriyor. 🤍 Kendini o moda sokmamaya çalış ve çocukları evde zaptetmek inan çok zor en iyisi dışarıda atacaklar enerjilerini vee sende çok yorulmamis olursun 🤗 bu arada kaç yaşındalar
AksoyS çok teşekkür ederim canım ,☺️ inan her anne bu yollardan geciyor, böyle anlarda eş seçiminin ne kadar etkisi olduğunu iyi anlıyor insan. O yüzden evlenmeden önce eş seçimini doğru yaparsak ,daha sonra cocuk oldugunda ya da biz hastalandigimizda gözümüz arkada kalmayacak ,ilgili bir eş, hem ev işi hem cocuk bakımında iyi bir baba görmek bizi gururlandırıyor. Sen evlimiydin bilmiyorum ama inşallah her kadın annelik duygusunu tadar ☺️
Bsrkaya hava sürekli yağışlı olduğu için dışarı çıkaramıyorum kızım 4 yaşında oğlum 22 aylık oldu bugün. Ama bugün hava iyi eğer akşamüstü 6-7 gibi çok serinlemezse 1-2 saat eşim işten gelene kadar parka götürmeyi düşünüyorum inşaallah onlarda evde bunalıyolar bende bunaliyorum
Deli-hatun evet canım eğer öyle bir şansın olursa çıkın muhakkak çok iyi gelecek sana ve çocuklarına ✨
Bsrkaya hava soğudu çok esmeye başladı diye çıkartamadım maalesef 😔
Deli-hatun Neyseee inşallah yarın güzel olur 🙃
HurremSultan postlarda en mantıklı yorumlar sende canım. Boşuna dememişler kelin ilacı olsa kendi başına sürer die. Burda kimsenın seni yadırgamaya hakkı yok. Öyle yaparlarsa kalayla gitsin.herkes önce bi kendine baksın dimi ama.Önce kendine değer ver. Kendin için yaşamayı öğren. Bizim yaptığımız en büyük yanlış. Evlenınce kendimizi evimize eşimize adayarak yaşamamız maalesef. Once kendini düşünmen gerekiyor. Sen iyi olursan ve kendin için bişiler yapmaya başlarsan inan ki çocukların da huzur bulucak.
Bsrkaya aksine gibi eşim 2 gündür eve 8-8 buçuk gibi geliyo şirket arabasını sanayiye götürüyor 😂
Deli-hatun aksi istee olucakk illaa 😂
Bsrkaya aynen havada bozdu tekrar yağışlar başladı 😂 kaldık evde
Deli-hatun neyse bacım ben senden ümidi kestim zaten 😅😅
HurremSultan bu durumu 16yaslarında yaşıyordum öfkemi kontrol edemiyordum o anda birini öldürsem sakınlestikten sonra haberim olur kavga ettiğim zaman konu nerden başladı neyden çıktığını hatırlamıyorum mesela anı yüzden hastanede yattım ondan sonra düzeldim 😂 delilerin arasında