Salam qızlar, men ovulyasiya testi istiyirem mensturasiya bitenden sonra ele bu ay yeni, isdenilen aptekde satılırmı yoxsa yox ? Birde nece istifade olunur. Neçe gün, ne vaxtdan başlayırsan istifade etmeye nece edirsen, o testlerin hamısı eynidi yeni nese ferqlisi varmı? Burda melumat var ama bele tam anlamamışam 🤦🏻♀️ Melumat versez sevinerem 🥰
Azerbaycanlı xanımlar zehmet olmasa cvb 🥰
Deletedmom2 Salam canim. Men isdifade etmiwem. Aybawi bawdiyan vaxtdan 12 gun say sora bawla etmeye. Eger testin coxdusa aybawin qutarannan sora da ede bilersen. Her gun etmelisen. Ne vaxt ki, ikinci xett birinci xett kimi qirmizi ve ya daha tund oldu bil ki, ovulyasiya baw verir artiq. Her aptekde olmur. Meselen bizim yanimizdaki aptekde yoxuydu. Weherden almiwdilar menimcun. Testlerin markalarinda ferqlilik var mence bawqa hamsi eyni weydi mence. Ama biraz baha olur malesef 😏
Deletedmom2 menim tanidigim vardi azerbaycanda tapa bilmedi turkiyeden sifarisle getirmisdi.yerden yere aslidi.ele aptke var ki satir elesi yox
Freedom
Hee başa düşdüm can, testlerin içinde ne qeder olmağıda yeqin qiymete göre olar 🙄
heyif gel indi hansı aptekte satılır axtar.
Çox sağolun cann 🥰❤️
Deletedmom1
Aaa bir teste göre sifariş etmey niye gören bele çetin tapılır ki 🥺 internetde baxm onda hansı aptekde satılır, ya da şeherin canına düşüm😄😄❤️
Deletedmom2 Sabahin xeyir can. Weherde ekser apteklerde olur. Bir necesine girseniz Yeqin ki, tapa bilersiniz. Tek tek de satilir. Tek olanda qiymeti 3manat, 3,50, 4 manata olur. Men packada almiwdim 15 manata 5 denesin. Acigi hec 5 denesi bes elemir. Imkan ola 10 denesin alasan ki, rahat her gun yoxluya bilesen. Turkuyede ucuzdu. Ele ordan sifariw elemek daha yaxwidi. Packada da cox olur
Freedom
Sizində sabahınız xeyir ❤️
Hə bildimm can, sifariş etsəm o gələnə (
bu aya istiyirdim mən elə, neçə dənə istifadə etməy yaxşıdı ki bəs bacı?
Deletedmom2 he gec sifariwnen gelmek. Vallah men 5in almiwdim pewman oldum. 4un isdifade etdim. Hemin ay hec hamilelik olmadi. O biri ay mualice alirdim.Mualice vaxti qorundum. Xesdelenib qutarannan sora 10 gunnuk mualiceden 4gun kecennen sora ters etdim xett tundlewmiwdi Ama tam qirmizi deyildi. Hardasa 2 gun sora hiss etdim ki yumurtalama oldu artiq. Mence 10un alsan yacwi olar. Yada 5 in alasan eger catmasa Sora yene 5in alib isdifade ede bilersen. Belke sende yumurtalama tez olur hec 10u coxdu sene. Eger isdifade etsen wekilin bura atarsan baxib deyerem sene. Bezen ele olur ki Cox solgun olur yumurtalamaya hele Cox var demekdi. Onda 1-2 gun ara verib sora edirsen testi.Cox test getmesin deye.
Freedom
Başa düşdüm can, həə siz müalicədən sonra etmisiz həm 🥰
hə İnşəAllah 10 dənə alacam elə, aybaşıdan hesablasaq 12gün keçəndən sonrada başlayacam etməyə düz anladımsa )) marağlandım artıq siz didiyiniz kimi 5 dənə olur 14 manata, Aha can zəhmət olmasa istifadə edəndə şəkilin ataram baxarsız 🙏
çooxx çoox sağolunn 🥰🥰😘
Deletedmom2 mene de Coox xowdu 🥰 He Duzdu aybawi bawdiyannan 12 gun sora bawla etmeye. 14 manata yaxwi tapmisiniz 😊InwaAllah xeyirini gorersiz. He men mualice qutarannan sora qorunmagi dayandirdim deye ele bele testi etdim ki gorum yumurtalama olubsa bilim nese gozdemiyim. Yoxladim gordum hele vaxda var. ele hemin ayda tutdu bilirsizde hamileyem artiq. InwaAllah sizde de tutar 🌺
Freedom
Can 🥰😘 aha İnşəAllah, nə gözəl müalicənin xeyrini görmüsüz 🥰
hə bilirəm bacı hamilə olmağınızı, sağ salamat qucağınıza alarsız İnşəAllah 😍
Amin can 🥰😘
Birdə sualım olacaq sizin hekim kimdi hardadı?
Marağlanıram hələ, bütün yaxşı həkimlər medicalda toplanıb ) özəldi diyə belə çox istəmirəm, ciddi bir problem olsa hansı ki onda düşünərdim özəli. Şükür yəni bir ciddi problem yoxdu ona görə o qədər pul tökməy istəmir adam 😄 yoxsa sizin həkimdə özəldədi ?😄
- Düzenlendi
Deletedmom2 cox sagolun🥰Size de qismet InwaAllah Hamile qalarsiz hec hekim tapmaga da ehtiyac olmaz🤲🏻 Menim hekimim vallah iwdemediyi yer yoxdu) men Cox vaxt dovlete gedirem ama. Sagolsun analizler ve vacib ehtiyac olmadigi muddetde ozele gondermir. Ama Diaqnozda, internewilda da iwdiyir. Deyesen bawqa yerdedi iwdiyir Ama bildiklerim ollardi. Birinci uwaqda onun yanina getmiwem. Cox gozel hamilelik aparib. Hem de cox diqqetcildi. Teleb edir Her weyi. Sagolsun artiq hecne eletdifmiyib mene. Men bilmirdim hamile qalmaq ucun mulicesi nece tesir eder.Bu defe mualice aldim hec xesdelenmedim. Onda bildim ki, heqiqeten Cox savadli hekimdi.
Freedom
Sizde can 🥰 Amin
Allah nesib etsin isteyenlere, hee bildim can 😄😄😄 ne gözel 😍 yaxşı insaflı hekimmiş ))
adı nedi bacı hekimin ?
Deletedmom2 Sabahiniz xeyir canim. Hee heqiqeten hem yaxwi hem savadli hekimdi. InwaAllah sizde savadli hekim taparsiniz. Adi Mirzeyeva Sureyya. Nabateliyeva Sureyya dediler Ama Axirinci dovlete gedende. Familyasini deyiwib ne bilmedim Ama evveller Mirzeyeva idi. Instada da mirzeyeva gedir .
Freedom
Salam can necəsiz?🥰 Həə bildim bacı İnşəAllah taparam normal həkim, ya sizin həkimə gedərəm .
qalmışam hələki 😅🥰❤️
Deletedmom2 Wukur yaxwiyam Siz necesiz?🥰 InwaAllah isdediyiniz kimi yacwi hekim taparsiniz🌝👩🏻⚕️🌺
Freedom
Məndə insta yoxdu, internetdə baxdım, ama bilmədim hansıdı 🤦🏻♀️ Baxdığım Nabatəliyeva idi, olar şəkilin atardız mən bilmirəm necə yüklənir şəkil burda
Freedom
Yaxşı olasız, yaxşıyam məndə 🥰❤️
İnşəAllah can
Deletedmom2 Mende de insta yoxdu. Internetden axdardjm ele Nabateliyeva cixdi. Baxin Yeqin ki, duz tapmisiniz
https://imgyukle.com/i/SwPqTM
Deletedmom2 tewekkur . Sizde yaxwi olun hemwe 🌼🤗