Bu ara çok karşıma çıkan bir yazıyı tartışalım istedim,spor yapan erkeklerin daha libidosu yüksek olduğu,ve şeker tükettikçe testesteron sevisinin azaldığını söylüyor uzmanlar,sizce doğru mu kızçeler 😅 eşimi spora zorluyordum hep ama bu yüzden değil şimdi hepten gitsin istiyorum 😂

Uykulupingue Bence cokkk doğru 😌çünkü vucud daha sağlıklı olduğu icin daha çok arzu hissediyorr 🤭

Uykulupingue valla eşim evlenmeden önce spor yapan biriydi ilk evlendigimiz zamanlar 5 posta bile atıyordu şimdi Bi tane yapiyor gxhsxxxjxs 2 olmuyor ama uzun sürüyor önceden kısa kısa ama yapıyordu yani bilemedim şimdi 🤔

Uykulupingue eşim iş konusunda çok yorulduğu için mi bilmem spora yanaşmadı hep birşeyleri bahane etti ya beraber gidicek arkadaş ya başka şey. Evde beraber yapalım dedim daha bu ay yine burun kıvırdı o yüzden kıyas yapamıcam ama kendi açımdan düşününce spor yaptığım dönemlerde diğer zamanlara oranla daha az yoruluyorum bana kalsa ohooooo bitmek bilmez

Uykulupingue
          Eşim hiç spor yapmıyor ama mesela çalışmadığı bi dönem vardı evde o zaman daha kötüydü ilişkide yani çürümüştü adam yat yat anlamadım bende şuan çalışıyor ve daha Sağlıklı ilişkimiz bence beni özlüyor işte 😂

Uykulupingue olabilir araştırmam şazım ama benim kocM spora gidince yapmıyor protein kaybedemem diyor🤣🤣🤩

Uykulupingue bence araya özlem hasret girince daha cok libido artıyor. 😂 Eşim şehir dışından geldiğinde ,geri gidene kadar rahat bırakmiyor beni 🤣
            Ama gerçekten dinç vücutla daha güzel ilişki oluyor. Eşimde bir dönem arkadaşlariyla halı sahada maç yapiyorlardi. O dönemler günde 2posta attiğimizi bilirim. Ama şimdi o eski formunda değil tabiki.

Uykulupingue bence de doğru çünkü vücut spor yaptıkca daha dinç oluyor ve kan akışı hızlanıyor 😳 dönem dönem spor yapar eşim ve etkiliyor bence 🤭

Sedaa Tabi özlem olunca faha farklı oluyor herşey 🤩 ama spor etkili gerçekten herkeste öyle söylemiş ama ona vakit ayırmak önemli işte