Merhaba.
3 yıldır evliyiz.
Eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor ama ben istemiyorum.
Çünkü kendime güvenim yok.Iyi bir anne olacağıma inancım yok.
O çocuğa yetemem,bakamam,iyi bir anne olamam çocuk istemiyorum diyorum.
Eşim yaparsın ben yanındayım bir çocuğumuz olsun diye tutturdu.
Ben anne olmaktan korkuyorum.
Doğum kontrol haplarımı çöpe atmış evde bir tane bile prezervatif bırakmamış.
Ne yapıcam bilmiyorum.

mavi canım bişeyi ne kadar yapamayacağını düşünürsen hiç yapamasın😏 bak 3 senelik evliymişsiniz yenide deyilsiniz yani gezmiş tozmuşsundur bu 3 yılda diye düşünüyorum eşin çok istiyomuş onun için bi düşün anne olamayacağından korkuyosun ama anne olmak öğrenilecek bişey deyil tabi tecrübe sonradan geliyor ama doğuştan kadınlarda anne olabilme duygusu vardır kenimden örnek verim 21yaşındayım evlilikten tam 6ay sonra hamile kaldım ki en baştan eşim istedi ama 6.ayımızda karnıma düştü şimdi 1 yaşına giricek 2 ay sonra biz 2.sini düşünüyoruz o kadar zor deyil yani ben hamileyken kendime diyodum ona iyi bi anne olucam fln filan pozitif düşünüyordum hep birçak video izledim tecrübeler edindim yani hiç bişey ,zor deyil eve ekmeği koca huzur kadın mutluluğu bebek getirirmiş babannem hep böyle derdi bana çok doğru bence 🙊👍🏻 Yani uzun lafın kısası eşin taa evdeki korunmalara kadar atmışsa çok ciddi istdeği onun için bi dene derim sebep eğer senin “bakamayacağım “korkusuysa eğer sonradan çok pişman olursun evlat çok başka bişey gerçekten kokusu insana huzur verir eve de aynı şekilde 💋

mavi bende şuan 3 yıllık evliyim ve 6 aylık bir oğlum var dünyalara bedel .. şahsen bize sürpriz geldi oğlum korunduğumuz halde hamile kaldım ve öğrendiğimde hiç ilişilmedim aklımızda yoktu evet ama sebepsizce bir mutluluk sardı içimizi hamileliğim son aylarında çok zorlaştı ben 9 ay boyunca mide bulantısı + kusma yaşadım ama kucağıma aldım 9 ay değil 9 sene cekseydim bile değerdi yanı kokusunu içine çektiğin an bütün sıkıntıların dertlerin hersey ama hersey geçiyor anlatamıyorum yanı evlat iste bambaşka uyurken özlüyorum basında bekliyorum uyandığında beni gördüğünde bir gülmesi var canımı veririm yeri geliyor geceleri gram girmiyor gözüme suan diş çıkartıyoruz ama İnan zerre koymuyor o benim canım kanım bana hiçbir zorluğu yok varda yok yanı annesin ya koymuyor benim hayatımda yaptığım ve yapabileceğim en mükemmel sey oğlum Allah’ıma cisinj göstermesin doğduktan sonra evimize askimizi evliliğimize mutluluk renk getirdi aşırı derecede tavsiye ederim evlattan ötesi yok canım

mavi bence oyle dusunme.Annelik her kadina yakişir canim.Anne oldukdan sonrs bu fikirleri unutacaksin emin ol😘