Gumru ayyy insallah gecmeden yapmak istemıyorum ama ben kendımı tauaf hıssedıyorum asırı hararet ve halsızlık oluyor

Glbaharramazan yok daha yapmadim kesin sonuc alabilmek icin adet gunumden 1 gun once yapicam testin uzerinde oyle yaziyor 😊 yapinca yazicam

Glbaharramazan merhaba size tavsiyem bu kadar düşünmeyin düşündükçe daha da uzuyor çünkü emin olun bende 4 aydır evliyim bende çok istiyordum ilk ayımda kimyasal gebelik yasadım ama normalmis olması, yinede kendimi yıprattım oyüzden artık düsünmüyorum 1 sene bekliycem bakalım nasibe bırakıcam sana tavsiyem sende öyle yap anladıgım kadarıyla yeni evlisin sende üstüne düstükçe daha da erteleniyor cünkü.

merhaba kizlar ben bu ay yumurtlama gunumda beraberlik yawadim hamilelik neznesi diye bir wey varmiw bende girip desem degil nezne mi hamilemiyim bilmiyorum sarimsi yewilimsi burun akintim yok vucut agrim yok uyku isteyi var burun tikanmasi var sadece su geliyo akinti olarak sadece burnum tikali gun icinde nefes ala biliyorum akwam uyku zamani gelince tikaniyor aranizda boyle wey yawayib hamile kalan var mi adetime 3 gun var

elifce 2gunum gectı bıraz daha gecsın oyle tekrar test yapcam adet olamadım kızlar gecıyor hala yarın 3gun olacak

Gumru bugun adetım gecelı 2gun oldu yarın 3gun bıraz gecsın oyle yapcam test erken yapınca cıkmadı gafantı olsun bıraz gecsın gunlerım

Gumru adetıme 2gun kala yaptım negatıf cıktı sımdı gunlerım gecıyor daha ne kadar bekleyeyım acaba

Hirarzgr yok ben dusunmuyorum eşım bıraz ısteklı o acele ettırdı sadece belırtı vardı bende suphelendım adet oncesı testte cıkmadı gunlerım gecıyor ama ıyıce beklıcem kesın sonuc almak ıcın