• +18
  • Eşlerinizin orgazma tepkisi

Usnac95 öyle öyle öğrenirsin kizz kendini kurcala biraz, bizde öyle öyle öğrendik 🤭😅

Bsrkaya maşallah valla ne güzel ya darısı başıma ne diyim eşim de benim zevk aldığımı falan sorar duymak istiyor bunları ama bence orgazm olmadigimin o da farkında

buzdankalpler benim ki bu konuda çok hassas en az yarım saat öylece sarılır tavana bakarız o beni öper ben onu öperim başımı göğsüne koyarım öylece kalırız 🙈 her ilişki sonrası evlendigimden beri hemen kalkıp duş alma mevzusu olmadı hiç 10 dakika da olsa o sarılma rutinini illa yapicaz 🤗

Bsrkaya e ama o düşünceyl girmesem.de olmuyo ya ben klitoral de olamıyorum hangi pozisyonlarda klitoral oluyo en çok

Sinemsinem Ben doggy de daha çok zevk alıyorum. Yatağın köşesine geç ve halı siler pozisyonunda dur, sonra kollarını öne uzat ve belini kırıp eşine doğru kaldır kalçanı. Eşinde arkanda ayakta durması gerek. Bunu bugün deneyin ve bana dönüş yapın farkı göreceksiniz 😉he bir de isterseniz kendiniz veya eşiniz eliyle klitorisinizi okşasın aynı anda. Ayıptır söylemesi git gel yaptığı esnada eşimin yumurtalıkları hafif darbelerle klitorisime değiyor ve bu beni hem vajinal, hem klitoral orgazm yolunda ilerletiyor 🤭 ama tabi her zaman olmuyor, niye ben olamadım diye hayıflanmayın. İçerde bi yer var oraya her zaman temas etmiyor penis.. şansa birazda 😄 İyi şanslar size 🧐

Kuzuletta ay teşekkür ederim deniycem ben de doggyi çok seviyorum ama ayıptır söylemesi ben biraz fazla ıslanıyorum.ya bu da sorun olur mu diyeceksiniz ama malesef oluyor aralarda peceteyle kurulayacak kadar fazla islaniyorum.biraz da vajinal bolluk sorunum.var o sebepten doggye de her zaman zevk alamıyorum bazı zamanlar çok güzel oluyo ama çoğu zaman aşırı ıslanma ve bolluk sorunu bunun önüne geciyo 🥺

Sinemsinem Bende de tam tersi kurulum ve darlık var. Her ilişkinin başında acı çekiyorum kayganlaştırıcı kullandığım halde. Vajinanız için kegel egzersizi yapanilirsiniz

buzdankalpler Gebelikten ötürü bayadır yapmıyoruz ama onda da bacaklarım ağrıyor 😅

Kuzuletta yapıyorum ama düzenli yapmadigim için fayda göremiyorum sanırım

Kuzuletta doğumdan sonra egzersiz yap canım squad ve diğer bacak hareketleri. Doğum sonrası sıkılaşma da yapabilirsin. Çok etkisi oluyo ben de hemen yorulurdm kucakta

Sinemsinem ayyy önce ağzımı kapatır çünkü sessiz olamıyorum 😅 diğer eliyle de vajinamı sıkar böyle seviyorum çünkü 🔥