Salam qizlar.Mende dusuk oldu mayin 15i. Mayin 26si hekime getdik uzide dediki sag teref folekul partlamaq uzredi.Ama helede aybasi olmayib.Folekul partlamaga hazirdirsa nece muddete aybasi olur?helede aybasi olmayibsa yeniden hamilelik ola biler?cunki dusukle neticelenen hamilelik sol yumurtaliqla olmusdu hekim sag yumurtaliqda folekul partlamaga hazirdi dedi.xahis edirem cavablayardiniz

Nura26 patlamadan 2 hafta sonra adet olmanız gerek. Eğer sizi doğru anladıysam. Bide adet görmeden de hamile kalabilirsiniz çnkü ben öyle hamile kaldım.

Nura26 tabiki kalabilirsin ama bebek yapmak düşüncesi ile ilişkiye girme canım. Kendini stresten uzak tutmaya çalış akışına bırak Rabbım verdikten sonra her koşulda bebeğin seni bulur🌸♥️

HurremSultan artık bir muddet istemiyorum 2defa dusuk yaptim sorun kocamdaymis.bilmiyorduk.artik yorgun hiss ediyorum 🥺ama hala adet yok

HurremSultan salam☺️hala adet olmadi hamilelik olup olmadiginni nasil anlarim?kan testi yaptirmadan? Test de 1ay pozitiv gosteriyor duuskden sonra.😩

Tuzla limonla sodoyla testler acaba dogrumu?

Nura26 bilmiyorum ki aşkım ama bu kadar düşünme ya sal akışına bırak Rabbım vereceği zamanı bilir elbet🧸😍