Bugün artık ben sana napiyorum da böyle davranıyorsun diye ağladım oturdum. Neden böyle yapıyorsun dediğimde bilmiyorum diyor hep
3 yaş sendromu mudur?
Cicilibicili gecicek inşallah kuzumm bu günler de gecicek ama deprem demişsin bunu kızın bizzat yasadiysa tabi onun yaşına göre çok ağır bir olay çok etkilenmiştir yavrumm. 😥 Onun dışında inan bizde de öyle herşeye ağlıyor biz 2 yaş sendromdayiz allahhh dedim neymiş bu 2 yasa sendromu ama bu tarz şeyler yaşamadık başka şekilde gösteriyor krizlerini duygu geçislerini ben valla kendi haline bırakıyorum ağlıyor ağlıyor sonra hiç birşey olmamış gibi yanıma gelip gülüyor inan çok takılmamaya çalışıyorum yoksa bende kafayı yicemmm 😂😂
Cicilibicili onu biraz kendine bırakmanı tavsiye ederim ama çok fazla değil, ağladığı zaman ağlama deme çünkü içini bi şekilde atması lazım , burada senin sabrın gerekiyor tabiki ve eşinin desteği, sen gerilmeye başlayınca eşine teslim et ve kendini dinlemek için bi 5 dakika yeterli olucaktır , 3 çocuğum var ne haldeyim sen düşün 🤷
Bsrkaya kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.cok mu hassas yetiştiriyorum onu hiç bisey için uyarmamam mi gerekiyor zaman zaman kızdığım oluyor bu yüzden mi böyle oluyor diyorum sanki hep böyle kalacakmış gibi bir his kaplıyor içimi. Korkuları beni de korkutuyor artık depremden sonra eve gelip kaldığımız ilk gecelerde bir gece öyle durup boş boş bakmisti ki inan bende korktum noluyoruz falan oldum umarım.bu günlerini hatırlamaz ve bilinçaltına işlemez karakterine yansimaz. Mutlu olduğu anları da çok güzel hep bana seni seviyorum anne der işini bilir izin vermeyecegim seyleri isterken binbir türlü şirinlikler yapar evde surekli dans eder sarki söyleriz kardeşini çok seviyor kıskanıyor da elbette ama daha çok seviyor ama işte çok hassas geçen komşunun kızı yasitlar hemen hemen dizine vurmuş bir sürü ağladı ve kıza ertesi gün diyor Ki bir daha beni dövme😪babaannesine söyleyince bizde onu döveriz falan dedi yok yok yazık diyor. Çok etkileniyor her şeyden nasıl davranacağını bilmiyorum
Ask_hosmus off Allah yardımcımız olsun hepimizin. Kıskançlık çok oluyor mu sizde ?
Cicilibicili hemde nasıl 9 aylık oğlum bile kıskanç sen düşün, biri kucağıma geliyo diğeri bağırıyor bende diye 3 e bölünsem harika olucak hatta 4 e eşimde lazımım sonuçta 😂😂 amin inşallah 🌿
Ask_hosmus ay onlar hiç eksik kalmıyor zaten 😂çocuklar arasında o dengeyi ayarlamak çok zorrr🫠ben elimden geldiğince yapıyorum beraber seviyorum kızımla her işi beraber yapıyoruz canı sıkılmasın diye falan eşim evde olduğu zaman biraz ona paslıyorum o da sanıyor hep bebeği seviyorum kızımızın o yüzden böyle yaptığını düşünüyor ve işte kafası karışık o yüzden böyle falan diyor
Cicilibicili ahh ahh 5 yaşına girdi kızım. Bizde 1 senedir böyleyiz. Ciddi anlamda beni bile ağlatabiliyor sonra karşıma geçip beni izliyor. Öyle bir inatcı ki hep kendi istediği oluyo ve dediğim hicbirşeyi yapmıyor. Birazdan yaparım,off anne ya,yorgunum bunlar zaten asla dilinden düşmez. Ben birşey isteyince yapmıycam diyorum yapcaksın diyor tam bir ergenus 😅😅 geçecek inşallah 🥲
- Düzenlendi
Cicilibicili onlar zaten heryerde biter😂aslında sevgiyi ikiye böldünüz ama o , bebeği daha çok sevdiğiniz düşünebilir , siz bebeği severken onuda çağırın beraber sevin , abla sorunmluluğu verebilirsin ona belki düzelir ama bı yandan deprem gören bı çocuk olduğu için hak vermek lazım ona da
Duruukus oyy hemde 5 yaşında 🫠🫠kreşe falan gidiyor mu sosyal mi yani ben biraz da hep bizimle vakit geçirmesine bağlıyorum
Ask_hosmus hep beraberiz mutfakta üçümüz içeride üçümüz tuvalete benle beraber geliyor o kadar yani hiç eksiltmedim ilgisini aslında ama dediğin gibi depremi yaşaması büyük bir travma olarak kaldı çünkü biz o dehşet anlarında evden çıkamadık yani mustakil hemde 2 katli ciksak cikardik belki ama ne yapacağımızı şaşırdık kendisi uyuyordu panikle oda uyandı ve korktu yani
Cicilibicili büyük ihtimalle depremden dolayı böyle, istersen pedoka götür sonuçta travma sonrası oluşan bişey eminim ki iyi gelicek ve gerçekten ne sıkıntısı varsa anlatır diye düşünüyorum
Cicilibicili inşallah düzelecek kuzumm sen sadece gozlemlee ama kendini yıpratma çocuklarda herşey geçici biliyorsun kendi kimliklerini oluşturana denk
Ask_hosmus
Bsrkaya İnşallah kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ❣️
Cicilibicili okula gitmiyor eylülde başlayacak anaokuluna. Ama jimnastıge gönderdim bir kaç ay. Sürekli oyun alanlarına gidiyoruz komşularımın çocukları var yaşıt onlarla gider geliriz yani haftada 2 gün evdeysek geri kalanı biryerlerdeyix 😇
Duruukus ne güzel sosyalmişte yapacak bisey yok çekeceğiz demek ki 😅
Cicilibicili benim kızımda 3 yasında. anlattıklarının hepsini bizde yaşıyoruz.
az önce uykusundan uyandı gozume yumruk attı bir saattir ağlıyorum eşimde dıyo 5 yasında cocuk gibisin… neye ağladığımı allah biliyor 🤦🏽♀️
- Düzenlendi
bitterdelisi24 yumruk mu attiii 😳 o neydii kiizzzz 🤭 yokk anam olan bize oluyor vallaa bu surecteee delip geçiriyorlar 😂 ahh bittercim ahhh gel sarılıp aglasalıımm bitmiyor bunların sendromlariiiii 🥲🥲
Bsrkaya uykusunu alamamıs hanfendi sinirlendi karanlıktı zaten gözume geldi ya :( valla genede şükür:) bak şimdi de evi siliyo temızlık yapıyo 🤣🤣🤣
bitterdelisi24 geçmiş olsun😄valla tam çıldırmalıklar