Cicilibicili hemde nasıl 9 aylık oğlum bile kıskanç sen düşün, biri kucağıma geliyo diğeri bağırıyor bende diye 3 e bölünsem harika olucak hatta 4 e eşimde lazımım sonuçta 😂😂 amin inşallah 🌿

Ask_hosmus ay onlar hiç eksik kalmıyor zaten 😂çocuklar arasında o dengeyi ayarlamak çok zorrr🫠ben elimden geldiğince yapıyorum beraber seviyorum kızımla her işi beraber yapıyoruz canı sıkılmasın diye falan eşim evde olduğu zaman biraz ona paslıyorum o da sanıyor hep bebeği seviyorum kızımızın o yüzden böyle yaptığını düşünüyor ve işte kafası karışık o yüzden böyle falan diyor

Cicilibicili ahh ahh 5 yaşına girdi kızım. Bizde 1 senedir böyleyiz. Ciddi anlamda beni bile ağlatabiliyor sonra karşıma geçip beni izliyor. Öyle bir inatcı ki hep kendi istediği oluyo ve dediğim hicbirşeyi yapmıyor. Birazdan yaparım,off anne ya,yorgunum bunlar zaten asla dilinden düşmez. Ben birşey isteyince yapmıycam diyorum yapcaksın diyor tam bir ergenus 😅😅 geçecek inşallah 🥲

Cicilibicili onlar zaten heryerde biter😂aslında sevgiyi ikiye böldünüz ama o , bebeği daha çok sevdiğiniz düşünebilir , siz bebeği severken onuda çağırın beraber sevin , abla sorunmluluğu verebilirsin ona belki düzelir ama bı yandan deprem gören bı çocuk olduğu için hak vermek lazım ona da

Duruukus oyy hemde 5 yaşında 🫠🫠kreşe falan gidiyor mu sosyal mi yani ben biraz da hep bizimle vakit geçirmesine bağlıyorum

Ask_hosmus hep beraberiz mutfakta üçümüz içeride üçümüz tuvalete benle beraber geliyor o kadar yani hiç eksiltmedim ilgisini aslında ama dediğin gibi depremi yaşaması büyük bir travma olarak kaldı çünkü biz o dehşet anlarında evden çıkamadık yani mustakil hemde 2 katli ciksak cikardik belki ama ne yapacağımızı şaşırdık kendisi uyuyordu panikle oda uyandı ve korktu yani

Cicilibicili büyük ihtimalle depremden dolayı böyle, istersen pedoka götür sonuçta travma sonrası oluşan bişey eminim ki iyi gelicek ve gerçekten ne sıkıntısı varsa anlatır diye düşünüyorum

Cicilibicili inşallah düzelecek kuzumm sen sadece gozlemlee ama kendini yıpratma çocuklarda herşey geçici biliyorsun kendi kimliklerini oluşturana denk

Cicilibicili okula gitmiyor eylülde başlayacak anaokuluna. Ama jimnastıge gönderdim bir kaç ay. Sürekli oyun alanlarına gidiyoruz komşularımın çocukları var yaşıt onlarla gider geliriz yani haftada 2 gün evdeysek geri kalanı biryerlerdeyix 😇

Cicilibicili benim kızımda 3 yasında. anlattıklarının hepsini bizde yaşıyoruz.
                    az önce uykusundan uyandı gozume yumruk attı bir saattir ağlıyorum eşimde dıyo 5 yasında cocuk gibisin… neye ağladığımı allah biliyor 🤦🏽‍♀️

bitterdelisi24 yumruk mu attiii 😳 o neydii kiizzzz 🤭 yokk anam olan bize oluyor vallaa bu surecteee delip geçiriyorlar 😂 ahh bittercim ahhh gel sarılıp aglasalıımm bitmiyor bunların sendromlariiiii 🥲🥲

Bsrkaya uykusunu alamamıs hanfendi sinirlendi karanlıktı zaten gözume geldi ya :( valla genede şükür:) bak şimdi de evi siliyo temızlık yapıyo 🤣🤣🤣

bitterdelisi24 yokk vallahi ödenmez 🙈 aayy hayal ediyorum kızım 5 yaşına gelmiş oğlum da 3 yaşına vee sıfır stres çocuklar büyümüş ben kendime dolu dolu vakit ayirabiliyorum geceleri düzenli uykular yerini aldıii gelsin bakımlar gitsin bakımlar kilolardan uzak fit bir vucud 😅 ayyyy vallahi anlatırken aglayasim geldi 🥲

Bsrkaya dur devamı nı getirim..
                            mutlu mesut yasarken patttt birdaha hamilesin…
                            hoba birdaha başa sar 🤣🤣🤣🤣🤣